0

Billentyű erősítő

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: KC-400

Roland KC-400 billentyű erősítő 150W 1X12" + Tweeter mono 4+1 csatornás Stereo Link

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 202 312 Ft
(159 301 Ft+ ÁFA)
229 900 Ft
-12%
db

ÉRTÉK MINDEN PILLANATBAN
Az elmúlt két évtizedben rengeteg billentyűs választotta a KC-sorozat erősítőit, kiváló hangjuknak, beépített keverési lehetőségeiknek, sokoldalú csatlakoztathatóságuknak és tartósságuknak köszönhetően. Az új KC erősítők minőség tekintetében megőrizték elődjeik egyedülálló tulajdonságait, számos új fejlesztéssel kiegészítve a mai kor zenészei számára. Minden KC modell teljes támogatást nyújt az élő előadásokhoz és minden helyzetben kiváló hangzást garantál. És ez igazi érték, minden pillanatban.

Sok új tulajdonságával a KC-400 méltó utódja a korábbi KC-350 erősítőnek, amely hosszú idő ót a billentyűsök kedvence. A teljesítményt 150W-ra növeltük, ami egy kétutas hangrendszeren keresztül szólal meg, melyhez egy új fejlesztésű, egyedi 12”-os mélyhang-sugárzó kapcsolódik. Továbbá teljesen átalakítottuk a végfokot is a nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez. A KC-400 beépített keverőjének köszönhetően kölönböző sztereó hangszereket csatlakoztathatunk, de rendelkezésre áll egy XLR bemenet is énekmikrofon számára. A Stereo Link funkcióval egyszerűen csatlakoztatható két KC-400 erősítő, ha több bemenetre vagy nagyobb hangerőre van szükség a színpadon.

Főbb jellemzők:
 - Kompakt, sokoldalú billentyűerősítő, 150W teljesítménnyel
 - Megújult végfok és univerzális hálózati ellátás nagyobb stabilitás, erőteljesebb basszusok és kisebb súly eléréséhez
 - Egyedi, kétutas hangszórórendszer, új fejlesztésű 12”-os mély- és tölcséres magashang-sugárzóval
 - Beépített keverő, négy sztereó bemeneti csatorna, sztereó Aux bemenet és master EQ
 - Output Select funkció a 4-es csatornán takjtel vagy más sávok monitorozásához
 - XLR mikrofon bemenet, 6,3mm-es vonal, fejhallgató ás Sub Out kimenet
 - Két KC-400 összekapcsolása a Stereo Link funkcióval több bemenet használatához és nagyobb színpadi hangerő eléréséhez
 - Fém aljzatok a tartósság érdekében

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára
A KC-400 rendkívül átütő hangot képes megszólaltatni széles frekvenciatartományban, 150W-os kimeneti teljesítménnyel és kompakt kivitelben. A hangláda a Roland szabadalmaztatott iker bass-reflex kialakításával készül, ami torzításmentes, széles basszustartományt biztosít. Az áttervezett végfoknak és megújult 12”-os Woofer-nek köszönhetően a KC-400 még több basszust képes megszólaltatni, amikor egy 88-billentyűs színpadi zongorát, orgonát, szintetizátort és más elektronikus hangszert csatlakoztatunk. Ez új végfok szekció egyik legnagyobb előnye a csökkentett súly, ami nagyban megkönnyíti a KC-400 cipelését koncertről-koncertre.

Beépített sztereó keverés
A négy sztereó bemeneti csatornára billentyűs hangszereket, dobgépeket, percussion padokat és más készülékeket csatlakoztathatunk. Egy dedikált Aux bemenet is megtalálható a készüléken okostelefon, zenelejátszó vagy más készülékek csatlakoztatsához. A sztereó vonal ás Aux bemeneteken keresztül sztereó érkezó hang sztereóban küldhető ki egy külső erősítőrendszerre vagy felvevőkészülékre, de a sztereó erősítés akkor is megoldható, ah két KC-400 erősítőt csatlakoztatunk a Stereo Link funkcióval. Az 1-es csatornához XLR bemenet is kapcsolódik énekmikrofon csatlakoztatásához. A 4-es csatornán használható, praktikus Output Select funkció rengeteg rugalmasságot nyújt a monitorozáshoz előadás közben.

Sokoldalú csatlakoztathatóság, előadáshoz, felvételkészítéshez és gyakorláshoz
A sokoldaú csatlakoztathatóságnak köszönhetően a KC-400 mindenfajta környezetebe jól illeszkedik. A sztereó 6,3mm-es jack aljzatokon keresztül külső erősítőhöz, színpadi monitorhoz és felvevőkészülékekhez csatlakoztatható. Egy Sub Out aljzat is megtalálható az erősítőn egy aktív Subwoofer csatlakoztatásához, kényelmes hangerőbeállítással az erősítőn keresztül. A KC-400 fejhallgató aljzattal is rendelkezik a csendes gyakorláshoz és közvetlen színpadi monitorozáshoz.

Bővítés a Stereo Link funkcióval
Ha még több hangszert szeretnénk csatlakoztatni vagy még nagyobb hangerőre van szükség, a KC-400 erősítő Stereo Link funkciója a megoldás. Ezzel megduplázhatjuk a bemenetek számát és nagyobb hangerőt érhetünk el. Továbbá a jobb és bal oldali jel megosztható a két erősítő között, ami stúdió szintű monitor hangminőséget varázsol a színpadra.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz