0

Elektromos gitár erősítő

-18%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: KTN-HEAD

BOSS KTN-HEAD Katana Head gitár erősítő fej 100W

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 119 638 Ft
(94 203 Ft+ ÁFA)
145 900 Ft
-18%
db

MESTERIEN KIGONDOLT HANGZÁSOK A ROCKZENÉHEZ
Ez kompakt és nagy hatásfokú 100W-os erősítő jól definiált, gazdag rockhangzást garantál, ami mindig kitűnik a zenekarból. Továbbá integrált elérést biztosít rengeteg BOSS effekthez is, melyek beállítása tetszőlegesen végezhető el az ingyenes BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverrel. A hatékony, beépített Tone Setting memóriákkal tárolhatunk kedvenc csatorna- és effekt-kombinációkat a későbbi azonnali eléréshez. A sokoldalú KATANA-Head rendelkezik egy effekthurokkal és MIDI képességekkel is a bonyolultabb összeállításokhoz, valamint egy beépített monitor hangszóróval a gyakorláshoz és hangszínkészítéshez.

 
Katana Version 4: Új effektek és Katana MkII bővítés támogatása

A Katana Version 4 frissítés néhány új effektet kínál az eredeti Katana-50 tulajdonosok számára, melyek az új generációs Katana MkII sorozatból lettek átvéve. Hozzáadott Heavy Octave, Stereo Delay és Pan Delay effektek, valamint egy dedikált a Pedal FX szekció, amely megkönnyíti a lábbal vezérelhető wah és pedal bend effektek vezérlését. Továbbá az első generációs, 100 W-os Katana modell mostantól „slave” erősítőként használható a Katana MkII praktikus Stereo Expand funkciójával, amely lehetővé teszi széles, nagy kiterjedésű hangzások létrehozását a két erősítő között felosztott, sztereó-kompatibilis effektekkel.

A Katana Version 4 frissítés a Downloads oldalon keresztül érhető el.

Főbb jellemzők:
- Könnyű, hordozható, 100W-os erősítőfej, átütő, koncertkész hangzásokkal
- Öt különleges erősítőkarakter: Clean, Crunch, Lead, Brown (a Waza erősítőből átvéve) és Acoustic (az elektroakusztikus gitárokhoz)
- Rengeteg testre szabható effekt és effektút-konfiguráció a BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverrel
- Dedikált Gain, Presence és effektvezérlés a gyors hangszínbeállításhoz
- Nyolc Tone Setting memória az összes erősítő- és effektbeállítás tárolásához és behívásához
- Power Control funkció, amely kitekert hangzást és dinamikus játékérzetet biztosít alacsony hangerő mellett is
- Három Cabinet Resonance típus a hangzás és játékérzet finomhangolásához
- Mikrofonozott hangláda-szimuláció a vonal, USB és Phones/Recording kimeneteken, három beállítható Air Feel hangzással
- Csatornákra és globálisan használható parametrikus EQ effektek a hangzás végső megformálásához
- Integrált 5’-os monitor hangszóró a gyakorláshoz, hangláda nélkül
- MIDI bemeneti aljzat a hangszínbeállítások kiválasztásához és effekt ki/bekapcsoláshoz egy MIDI lábvezérlővel
- Profi effekt-és erősítő-összeállítások a BOSS Tone Central weboldalról

A KATANA erősítőkről
A KATANA egy hagyományos szamuráj kard, amely a becsületet, precizitást és művészi érzékenységet szimbolizálja a japán kultúrában. A KATANA sorozat erősítőinek tökéletesen kifinomult, átütő hangzása generációkon átívelő elhivatottság és szakértelem eredménye, ezért is viselik büszkén ennek a fenséges kardnak a nevét. A Waza fejlesztés nyomdokában, ezek az innovatív erősítők a BOSS elhivatottságot testesítik meg a tökéletes rockhangzás keresésében. A szabadalmazott áramköri konstrukcióknak és minden részletre kiterjedő finomhangolásnak köszönhetően a KATANA sorozat a hagyományokon alapuló szakértelmet és a mai modern funkciókat ötvözi ezekben az új generációs rockerősítőkben.

Kifinomult erősítő, inspiráló hangzással
Kivételes hangzásával és játékérzetével, a KATANA-Head olyan gitárosok számára készült, akik igazán komolyan veszik a hangzást a fellépéseken, felvételkészítésnél vagy otthoni gyakorlásnál. A KATANA erősítők egyik kiemelkedő tulajdonsága a kimeneti áramkör és a hangszóró dinamikus együttműködése, ami nagyban hozzájárul az erősítők érzékenyégéhez és kiváló játékérzetéhez. Továbbá a WAZA erősítőktől átvett, kifejező Cabinet Resonance funkció segítségével három rezonanciatípus választható ki a kívánt játékérzet eléréséhez. Teljesítmény és átütő hangzás tekintetében a KATANA-Head a high-end erősítőkkel is felveszi a versenyt bármilyen zenei szituációban.

Öt eredeti erősítőkarakter a rockgitározásra kiélezve
A tökéletességre törekvő BOSS mérnöki csapat öt erősítőkarakterrel látta el a KATANA-Head erősítőt. Ezek között minden megtalálható a népszerű vintage hangzásoktól a modern high-gain hangzásokig A Clean természetes és tiszta, miközben a Crunch kellően harapós és jól reagál. A Lead pedig széles dinamikatartományban használható a különböző zenei stílusokhoz, a vastag, átütő blues szólóktól a gurulós legato szólókig. A Waza erősítőből átörökített DNS-nek köszönhetően a Brown azt a tökéletes high-gain hangzást biztosítja, melyet a világklasszis rockgitárosok keresnek. Az Acoustic tovább bővíti a KATANA sokoldalúságát azáltal, hogy optimalizálja az erősítő hangzást az elektroakusztikus gitárokhoz is.

A pedálok otthon is maradhatnak
A beépített BOSS effekteknek köszönhetően a KATANA-Head mellé egy gitáron kívül nincs másra szükség. További 65 effekt érhető el USB-n keresztül a BOSS Tone Studio-ban, melyek mindegyike tetszés szerint beállítható, a kedvenceket pedig be lehet tölteni az erősítő különböző effektszekcióiba. Az általános Distortion, Delay és Reverb effekteken túl, olyan effekteket is használhatunk, mint a Pitch Shifter, Ring Modulator, Slicer stb. Csatorna és globális parametrikus EQ is rendelkezésre áll a hangzás végső megformálásához.

Version 3 effektek és vezérlési lehetőségek
A hozzáadott új effektek között a Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, BOSS GE-10 Graphic Equalizer és 95E Wah pedál szerepel. Ezek a klasszikus effektek tökéletesen együttműködnek a KATANA öt erősítőkarakterével, de igazi tonális varázslat jön létre, amikor ezeket a Brown erősítő karakterének felharmonikusokban gazdag hangjával használjuk. Továbbá az Update lehetőséget nyújt kedvenc paraméterek kijelölésére az előlap effektpotmétereire, nagyobb rugalmasságot biztosítva ezáltal az egyéni effekthangzások azonnali létrehozásához. Ráadásul bizonyos effektparamétereket mostantól akár három Expression pedállal is vezérelhetünk (a hátlaphoz csatlakoztatott GA-FC lábkapcsolón keresztül), így még több valós idejű parancsot adhatunk az erősítőnek a játék közben.

Hangszínbeállítások: Saját erősítő-és effektbeállítások azonnali behívása
A KATANA-Head egyik leghatékonyabb tulajdonsága a kedvenc csatorna-és effektbeállítások tárolásának lehetősége a Tone Setting memóriák használatával a későbbi gyors behíváshoz. Miután az előlap vezérlőivel kitekertük a kívánt hangzást, egyszerűen, egyetlen gombnyomással menthetjük el az erősítő belső memóriájába. Összesen nyolc Tone Setting memória (2 bank x 4 memóriahely) érhető el és ezek kiválasztása egyszerűen elvégezhető az előlapról. Továbbá külön megvásárolható lábkapcsolók és Expression pedálok csatlakoztatása is lehetséges, így a kezek szabadon maradhatnak az erősítő vezérlése közben.

Gyors működés
A sok fejlett funkció ellenére a KATANA-Head használata rendkívül egyszerű. A jól ismert Gain, Presence és három sávos Tone Stack vezérlőkkel egyszerűen állítható be a kívánt hangzás, miközben a szükséges effektparamétereket egyetlen tekeréssel változtathatjuk meg. A Power Control funkcióval egyszerűen vehetjük vissza a hangerőt kisebb színpadokon vagy az otthoni gyakorláshoz, továbbra is fenntartva a kitekert hangzást.

Keverésre kész direkt hang Air Feel szimulációval
A KATANA-Head vonal, USB és Phones/Recording kimenetei hangláda-szimulációval rendelkeznek, így mikrofonozott erősítőhangzást is kiküldhetünk egy külső erősítőrendszerre, DAW szoftverre vagy fejhallgatóra a csendes gyakorláshoz. A BOSS Tone Studio-n keresztül három különböző Air Feel beállítás érhető el, melyek segítenek a direkt hang karakterének megformálásához az adott koncerthelyszínnek megfelelően. A Version 3 frissítés tovább bővíti az USB képességeket bővíti, igazi sztereó hangzást garantálva a KATANA számos Modulation, EQ, Delay és Reverb effektjéhez, beleértve az újonnan hozzáadott DC-30 Analog Chorus-Echo-t is.

BOSS Tone Central
A BOSS Tone Central weboldalon keresztül számos ingyenes erősítő-és effektbeállítást érhetünk el a Kata sorozat erősítőihez. Ezeket a profi gitárosok által létrehozott hangzásokat azonnal használhatjuk különböző zenei stílusokhoz vagy jó kiinduló pontot nyújtanak a saját hangszínek kialakításához. A beállításokat a BOSS Tone Studio szerkesztőszoftverre tölthetjük be a KATANA erősítőbe, amely szintén a BOSS Tone Central oldalon érhető el. A KATANA effektek kiválasztása és szerkesztése mellett a BOSS Tone Studio segítségével kényelmesen rendszerezhetjük a KATANA beállításokat a különböző fellépésekhez, felvételkészítéshez vagy gyakorláshoz.

Termék adatok
Gyártó
BOSS

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz