0

Elemről is működő erősítő

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: KC-220

Roland KC-220 billentyű erősítő 30W 2X6,5" + 2X Tweeter sztereó 3+1 csatornás

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 179 432 Ft
(141 285 Ft+ ÁFA)
203 900 Ft
-12%
db

ÉRTÉK MINDEN PILLANATBAN
Az elmúlt két évtizedben rengeteg billentyűs választotta a KC-sorozat erősítőit, kiváló hangjuknak, beépített keverési lehetőségeiknek, sokoldalú csatlakoztathatóságuknak és tartósságuknak köszönhetően. Az új KC erősítők minőség tekintetében megőrizték elődjeik egyedülálló tulajdonságait, számos új fejlesztéssel kiegészítve a mai kor zenészei számára. Minden KC modell teljes támogatást nyújt az élő előadásokhoz és minden helyzetben kiváló hangzást garantál. És ez igazi érték, minden pillanatban.

A széles tartományú sztereó hangzásával, elemes tápellátásával és három bemeneti csatornájával a KC-220 egy tökéletes billentyűerősítő. A beépített DSP effekteknek köszönhetően használható önálló erősítőként, rendelkezik Aux bemenetettel és támogatja énekmikrofon csatlakoztatását is egy XLR aljzaton keresztül. Remek hangzásval és egyszerű hordozhatóságval a KC-220 tökéletes választás koncertekre, utcazenéléshez és utazáshoz.

Főbb jellemzők:
 - Elemekkel működtethető sztereó billentyűerősítő
 - 30W kimeneti teljesítmény (15W x 2)
 - Két új fejlesztésű 6,5”-os mélynyomó és két egyedi magashang-sugárzó
 - Beépített keverő négy 6,3mm-es jack bemenettel, külön Aux bemenet 3,5mm-es jack és RCA aljzatokkal, valamint master EQ.
 - Beépített DSP effektek: Reverb és két Chorus típus
 - XLR mikrofon bemenet, monó/sztereó vonal kimenet és fejhallgató kimenet
 - Fém aljzatok a tartósság érdekében
 - Működtethető 8db AA elemmel vagy a tartozék hálózati adapterrel. Egyszerűen kivehető foglalat az elemek cseréjéhez
 - Kihajtható lábak az erősítő megdöntéséhez és integrált konzol egy külön megvásárolható ST-A95 hangfalállványon történő használathoz

Teljes hangtartomány billentyűs és más elektronikus hangszerek számára
A KC-220 széles tartományben megszólaló, sztereó hangja 30W teljesítményt garantál (15W x 2), két új fejlesztésű, 6,6”-os mélyhang- és két egyedi magashang-sugárzón keresztül. A hatékony elemhasználathoz optimalizált tápellátással kiegészítve a KC-220 tökéletesen lefedi a 88-billentyűs színpadi zongorák, orgonák, szintetizátorok és más elektronikus hangszerek széles frekvenciatartományát.

Beépített 3+1 keverés
A kompakt KC-220 egy komplett, sztereó keverőrendszer, melyet bárhová magaddal vihetsz. A 6,3mm-es aljzatokkal rendelkező bemeneti csatornák billentyűs hangszerek, dobgépek és más elektronikus hangszerek csatlakoztatását teszi lehetővé, az 1-es csatornához pedig XLR bemenet kapcsolódik énekmikrofon használatához. Rendelkezésre áll továbbá egy Aux csatorna is 3,5mm-es és RCA bemenetekkel okostelefon, zenelejátszó vagy más készülék csatlakoztatásához.

Sztereó effektek és EQ
A KC-220 kiváló minőségű, beépített DSP effektjeivel klasszis hangzásokhoz jutunk. Egy normál és széles, sztereó Chorus mellett egy telt sztereó Reverb effektet is használhatunk az énekhez vagy különböző hangszerekhez. Ráadásul az effektek ki/bekapcsolása egy opcionális lábapcsolóval is elvégezhető a színpadon, így szabadon maradhatnak a kezek. A KC-220 egy kiváló EQ-t is magába foglal az előadótérnek megfelelő végleges hangzás beállításához.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A KC-220 monó/sztereó vonal kimenetekkel rendelkezik, melyeken keresztül külső erősítő rendszer, színpadi monitor vagy felvevő készülék csatlakoztatható. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a Phones aljzatra, elnémíthatjuk a beépített hangszórókat és Sub Out kimenetet a csendes gyakorláshoz vagy a hang ellenőrzéséhez színpadon.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz