0

Ének effekt

-18%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: VT-4

Roland VT-4 Voice Transformer énekhang processzor

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 83 558 ft
(65 794 ft+ ÁFA)
101 900 ft
-18%
db

Találd meg a saját hangodat!
A VT-4 egy effektprocesszor a bennünk rejlő hangszer, az emberi hang számára. Az emberi hanghoz hasonlóan a VT-4 használata is egyszerű, mégis elsöprően hatékony. Az elektronikus zenében tevékenykedő művészek, DJ-k vagy énekesek számára a VT-4 lehetővé teszi a saját, egyedi énekhang megformálását a finom árnyalatoktól a radikális átalakításig. Bonyolult menürendszer vagy programozás nélkül is minden azonnal kéznél van. Egyetlen gomb megnyomásával vagy potméter megmozdításával olyan lélegzetelállító effektekhez juthatunk, mint a Harmonize, Vocoder, Pitch Shift, Hard Tune stb. Kompakt méretével és öt órán át tartó elemes működésével a VT-4 bárhol használható.

Lenyűgözően kreatív
A mai zenei stílusokban egyre nagyobb teret kap az erőteljesen processzált énekhang, ami megkülönböztethető és felkelti a hallgató figyelmét. Ez a kiváló processzor rengeteg modern és retro énekeffektet ad a felhasználó kezébe anélkül, hogy egy számítógépet és plug-in-eket alkalmazó bonyolult összeállítást kellene használni. A Delay és Reverb effekttől a meglepő formáns és vocoder effektekig mindegyik első osztályú hangminőséggel szólal meg. Sőt, a VT-4 előadás-orientált kezelőfelületével a vezérlés éneklés közben is történhet, folyamatosan hozzáillesztve az énekhangot az adott zenéhez.

Légy az, aki lenni akarsz!
Kiváló hangzású Pitch és Formant effektekhez nehéz számítógép nélkül hozzájutni. Ráadásul ezek valós idejű vezérlése legtöbbször sokkoló és visszatetsző eredményhez vezet. A VT-4 dedikált szabályzóival a hangmagasság és formáns tökéletesen egyenletes és azonnali vezérlése valósítható meg. Drámai átmenetek a férfi és női, kicsi és nagy, szép és ördögi énekhang között — csak egy gyors döntés kérdése.

Hangátalakító effektek
Összetett énekeffekteket is egyszerűen használhatunk a VT-4 processzorral, akár több effektet is egy időben. A központi Auto-Pitch potméterrel hozzáadhatjuk a megfelelő mennyiségű Hard Tune effektet, és közben a Megaphone gombbal Lo-Fi karakterrel egészíthetjük ki. Vagy a Vocoder-t átfuttathatjuk egy szalagos Delay vagy klasszikus Chorus effekten is. Minden egyes effekthez tartoznak azonnal elérhető variációk is a különböző Vocoder karakterisztikák, lo-fi effektek, többszólamú harmóniák és karakteres Reverb és Delay hangzások gyorsabb eléréséhez. Az effekteket láncba is lehet kötni, tetszőleges beállításokkal, melyeket egyetlen gombnyomással lehet elmenteni a későbbi felhasználáshoz. A preset-ek váltása és a vezérlők működtetése teljesen egyenletes és azonnali, mindenfajta hiba, elakadás vagy kihagyás nélkül.

MIDI-vezérlés
A VT-4 egy önálló készülék, melynek az énekhangon kívül nincs másra szüksége. De egy MIDI billentyűzetet csatlakoztatva a VT-4-hez még kifejezőbb lehetőségek nyílnak meg, lehetővé téve, hogy a billentyűzeten leütött hangokkal valós időben irányítsa az Auto-pitch, Harmony és Vocoder effekteket. Éneklés közben a hang meghatározott hangmagasságra hangolható vagy a lejátszott akkordokat követő, többszólamú énekharmóniák létrehozása is lehetséges. Kis méretéből adódóan a VT-4 gond nélkül elfér a legtöbb billentyűs hangszeren, így könnyen beilleszthető bármilyen hangszerösszeállításba masszív háttérvokálokhoz vagy vocoderes funky-szólókhoz.

Szórakozás és játékok
Legyen szó hetente hallható internetes rádióprogramról, éjszakai csapatjátékról vagy éneklésed élő megosztásáról, a VT-4-re nyugodtan rábízhatod magad. Kis mérete, egyszerű kezelhetősége és USB-audió funkciói kifejezetten alkalmassá teszik az emberi hang processzálására YouTube műsorokhoz, élő internetes játékokhoz, internetes rádióműsorokhoz stb. Szólalj meg különböző hangkarakterrel a legkülönbözőbb helyeken, vagy szólj nagyobbat, mint az életben, amikor játék közben szemben állsz az ellenséggel. Fűszerezd az internetes műsorokat a beszédhang humoros, vészjósló, szellemes stb. átalakításával — csak a képzeleted szabhat határt.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz