0

Aerophone

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: AE-10

Roland AE-10 Aerophone digitális fúvós hangszer USB MIDI fehér szín

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 300 872 Ft
(236 907 Ft+ ÁFA)
341 900 Ft
-12%
db

Inspiráló fúvós hangszerek gyűjteménye szaxofonfogásrenddel és kifejező befúváskontrollal
Az Aerophone AE-10 egy digitális fúvós hangszer, amely szaxofon, klarinét, fuvola, szintetizátor és más hangszínek megszólaltatását teszi lehetővé. Mivel támogatja a hagyományos szaxofonfogásrendet, a szaxofonosok azonnal otthonosan fogják érezni magukat a hangszeren, nem is beszélve a fúvókába épített befúvásérzékelőről, amely pont úgy reagál, mint egy akusztikus hangszer. Az AE-10 128* kiváló minőségű beépített hangszíne között megtalálható szoprán- és baritonszaxofon, trombita, vonósok és számos kifejező szintetizátorhangszín is. A beépített hangszórónak és elemes tápellátásnak köszönhetően a hangszer szinte bárhol megszólaltatható. Beépített hangszóróival, elemes tápellátásával és DAW csatlakoztathatóságával a Roland Aerophone AE-10 egy sokoldalú, minden műfajban használható hangszer.

*A Version 3.0 szoftver 128 hangszínt tartalmaz, közte 66 új hangszínnel, melyek elősegítik a zenei repertoár kibővítését.

Főbb jellemzők:
 - Digitális fúvós hangszer rugalmas beépített hangszínekkel
 - Hagyományos szaxofon fogásrend
 - Befújás érzékelős fúvóka a nádhoz hasonló kialakítással a természetes játékérzethez
 - Roland SuperNATURAL technológia az árnyalt dinamika és artikuláció reprodukálásához
 - Valósághű és kifejező szoprán, alt, tenor és bariton szaxofon hangszínek, azonnali transzponálhatósággal bármelyik hangnembe, ujjrend változtatás nélkül
 - Számos további akusztikus fúvós hangszín (klarinét, fuvola és trombita) és vonósok (hegedű)
 - Legújabb Roland szintetizátor hangszínek a légzés érzékelőhöz optimalizálva
 - Kijelző a hangszínek és paraméterek egyszerű beállításához
 - Beépített monitor hangszórók és fejhallgató kimenet
 - Több mint 7 óra folyamatos működés 6db AA típusú elemmel
 - Egyszerű csatlakoztatás USB-n keresztül számítógépes DAW szoftverekhez
 - Bemeneti csatlakozó zenei alapok megszólaltatásához egy okostelefonnal vagy média lejátszóval

*A 3.0 szoftververzió 128 hangszínnel rendelkezik, köztük 66 új hangszínnel

Szoprán-, alt- és baritonszaxofon egyetlen hangszerben
Semmi sem múlhatja felül kedvenc akusztikus szaxofonod hangzását, de előfordul, hogy más hangzás jobban illene az adott zenéhez. A Roland Aerophone AE-10-ben minden műfajhoz megtalálhatod a megfelelő digitális szaxofonhangzást. Az alt-, tenor-, szoprán- és baritonszaxofon-típusok pont úgy reagálnak, mint akusztikus rokonaik. A Roland fejlett SuperNATURAL modellezés-technológiája tökéletesen adja vissza a játékdinamikát, artikulációt, sőt a felharmonikusok organikus változásait is a befúvás függvényében. A dedikált “Sax Section” funkcióval négy szaxofon is megszólaltatható unisonoban, a Full Range funkció pedig automatikusan váltja a szaxofontípusokat a hangtartomány alapján.

Fedezd fel a trombita, tuba, hegedű és többi hangszínt is
Az Aerophone AE-10 más fúvós hangszíneket is tárol, beleértve a trombitát, harsonát, klarinétot, fuvolát, oboát, fagottot stb. A Roland SuperNATURAL technológiája tökéletesen adja vissza az eredeti hangszerek viselkedését, így ezekkel a hangszínekkel új zenei lehetőségek bontakozhatnak ki. Ráadásul olyan etnikus hangszerek is helyet kaptak a hangszerben, mint a shakuhachi és erhu, ugyanazzal az autentikus hangmagasság és tonális hullámzással, amely az eredeti hangszerekre jellemző. Az Aerophone AE-10 vonós hangszereket is képes megszólaltatni (pl. hegedű, cselló, bőgő), melyek különleges élményt garantálnak, hiszen pengetés vagy vonózás helyett most egy fúvóshangszeren szólalnak meg. A Brass Section beállítással pedig teljes fúvós szekciókat is megszólaltathatsz, több egymásra helyezett hangszínnel. Továbbá, az AE-10-ben a legújabb szintetizátorhangszínek széles választéka is megtalálható, a fúvós előadásmód játéktechnikáihoz optimalizálva.

Azonnal elkezdhetsz játszani a hagyományos szaxofonfogásrendnek és az érzékeny befúvásérzékelőnek köszönhetően!
A legtöbb digitális fúvós hangszer esetében új fogásrendet kell elsajátítani a hagyományos szaxofonokhoz képest. Ezzel szemben a Roland Aerophone AE-10 sima átmenetet képez, mivel az akusztikus szaxofonokhoz hasonló billentyűkiosztással készül. Az AE-10 érzékeny befúvásszenzorral rendelkezik, amely érzékeli a szájtartást is, így képes megszólaltatni a hangszerre jellemző játéktechnikákat, mint például a vibrátó és a hajlítás. A kezdők is azonnal örömüket fogják lelni a különböző beépített hangszínek megszólaltatásában.

Beépített hangszóróival, elemes tápellátásával és fejhallgató-csatlakozójával a hangszer szinte mindenütt megszólaltatható
A könnyű súlyú, hordozható Roland Aerophone AE-10 bárhol és bármikor készen áll a zenélésre. A hangszer tápellátása 6db AA elemmel biztosítható, a beépített monitorhangszórók pedig elegendő hangerőt biztosítanak az intim zenéléshez. Nagyobb színpadokon vagy stúdióban pedig mikrofon nélkül, közvetlenül is csatlakoztathatod egy erősítőrendszerhez. A tubához vagy fagotthoz hasonló nagyméretű hangszerek megszólaltatásához, javasoljuk az elemes tápellátású, hordozható Roland CUBE Street EX erősítőt, amely elegendő hangerőt biztosít. Az AE-10 sztereó mini-jack bemenetén keresztül csatlakoztathatod az okostelefonodat is, és együtt jammelhetsz kedvenc dalaiddal. A fejhallgató-csatlakozónak köszönhetően pedig minden napszakban nyugodtan gyakorolhatsz anélkül, hogy az zavarnád a szomszédokat vagy családtagokat.

Jammelj okostelefonnal megszólaltatott kedvenc dalokkal
A zenélés még élvezetesebb, ha egy okostelefont vagy médialejátszót csatlakoztatsz a hangszerhez és együtt jammelsz kedvec dalaiddal. A mobilkészülék az Aerophone AE-10 sztereó mini-jack aljazára csatlakoztatható és a hangszer beépített hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül szólaltatható meg.

Befúváskontroll a zenei kifejezés teljes kiaknázásához
A Roland Aerophone AE-10 elsősorban önálló hangszer, de más külső készülékekkel együtt további kreatív lehetőségeket kínál. A hangszer USB-n keresztül csatlakoztatható egy számítógéphez szoftver szintetizátorok vagy külső MIDI hangmodulok megszólaltatásához, miközben a befúváskontroll a zenei kifejezés új világát nyitja meg a billentyűs szintetizátorokhoz képest.

Az Aerophone AE-10 beállítása saját ízlés szerint a zenei kifejezés maximalizálásához
Az Aerophone Editor egy ingyenes iOS alkalmazás az Aerophone AE-10 számára, amely lehetővé teszi hangszínek és különböző előadásparaméterek beállítását, valamint hangszínlisták rendszerezését. A hangszínek és paraméterek mélyreható szerkesztését csak ez az alkalmazás teszi lehetővé, továbbá egyszerűen hozhatsz létre hangszínlistákat is a fellépésekhez vagy gyakorláshoz. Egy jól áttekinthető kezelőfelületen keresztül érhető el a négy hangszín-layer, különböző vezérlőkijelölések, effektbeállítások és más beállítási lehetőségek. Az Aerophone Editor egy nélkülözhetetlen eszköz, amely segítségével az Aerophone AE-10 tökéletesen hozzáigazítható személyes játékstílusodhoz.

Tudj meg többet...

 

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz