0

Digitális zongorák

-5%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: FP-30-BK

Roland FP-30-BK digitális zongora 2 hangszórós, 128 hang polifónia - állvány nélkül, fekete

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:230 755 Ft
(181 697 Ft+ ÁFA)
242 900 Ft
-5%
db

Kimagaslóan népszerű digitális zongora, tele kiváló tulajdonságokkal
A Roland FP-30 egy kiváló hordozható hangszer, amely minden zenei közegben megállja a helyét. Legyen szó koncertezésről, stúdiómunkáról vagy tanításról, ezt a rugalmas, funkciókban gazdag digitális zongorát már több mint 150,000 megfontolt vásárló választotta. Otthoni hobbihangszerként, vagy koncertező profiknak második hangszerként is tökéletes megoldás, hiszen a Roland hamisítatlan zongorahangzását és játékérzetét kombinálja számos modern tulajdonsággal egy hordozható, 88-billentyűs hangszer formájában. A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A zongorahangszínek mellett számos egyéb hangszín is megszólaltatható a hangszeren, nem beszélve a gyakorlást segítő funkciókról és felvételkészítésről. A vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolaton keresztül pedig különböző zenei alkalmazások használatára nyílik lehetőség.

*A Bluetooth funkció csak meghatározott országokban értékesített hangszerekben érhető el.

Főbb jellemzők:
 - Gazdag, kifejező zongorahang a Roland elismert SuperNATURAL Piano hanggenerátorának köszönhetően
 - 88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzet és zenei kifejezés érdekében
 - Kiváló erősítő és sztereó hangszórók a lenyűgöző hangzáshoz
 - Fejhallgatókimenet és csendes billentyűzet-mechanika az időkorlátok nélküli gyakorláshoz, a szomszédok zavarása nélkül
 - Kompakt méretek és könnyű súly az egyszerű mozgatáshoz stúdióban, osztályteremben vagy otthoni környezetben
 - Beépített Bluetooth funkció népszerű zenei alkalmazások vezeték nélküli használatához okostelefonnal vagy tablettel, úgymint GarageBand, Piascore és Sheet Music Direct
 - A Roland egyedi Piano Partner 2 alkalmazásával még egyszerűbb a hangszínek kiválasztása, metronóm beállítása, ritmuskíséretek használata stb.
 - Dual/Split módok a zenei lehetőségek bővítéséhez, valamint számos orgona, vonós, ének, dob és más hangszínek megszólaltatása.
 - A Twin Piano mód ideális oktatáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a hallgató és a tanár egymás mellett játsszanak ugyanabban az oktáv-tartományban.
 - Csatlakoztatható USB memória a beépített SMF felvevővel rögzített dalok mentéséhez, valamint kedvenc WAV és SMF dalok lejátszásához
 - Külön megvásárolható állvány és hármas pedál a klasszikus megjelenés kihangsúlyozásához és a pedálfunkciók bővítéséhez, beleértve a zenei alkalmazásokkal megjeleníthető kottaoldalak pedállal történő lapozását is
 - Fehér és fekete színben kapható

A tapasztalt zongoristát is kielégítő hangzás és billentés
Az FP-30 kivételes tulajdonságai könnyen túlszárnyalják kategóriájának többi hangszerét. A Roland zongorák páratlan hangzása és játékérzete a legárnyaltabb zenei kifejezést is lehetővé teszik, így kiváló alapot nyújtanak a zenetanuláshoz, de kielégítik a professzionális igényeket is. Az FP-30 fejlett SuperNATURAL Piano hangforrásához egy hatékony, beépített hangrendszer és egy új fejlesztésű, kiváltó pontos billentyűzet kapcsolódik, amely játékérzet tekintetében felveszi a versenyt a csúcsmodell otthoni zongorák elefántcsont tapintású (Ivory Feel) billentyűzetével.

Digitális előnyök a tanulás és kreativitás támogatásához
Beépített, modern digitális hanggenerátorával az FP-30 túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein. A zongorahangszínek mellett megtalálható orgona, vonós és más hangszíneket a legkülönbözőbb zenei műfajokban használhatjuk, a dob-pattern-ek pedig tökéletes kíséretet nyújtanak a játékhoz. Eltérő hangszíneket is megszólaltathatunk a két kézzel vagy két eltérő hangszínt egyetlen billentyű leütésével. A hangszer vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül képes mobilkészülékre telepített különböző MIDI-s zenei alkalmazásokkal kommunikálni, USB-n keresztül pedig kedvenc dalokkal játszhatunk együtt vagy elmenthetjük a beépített SMF felvevővel készített felvételeket. A Twin Piano mód ideális oktatáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a hallgató és a tanár egymás mellett játsszanak ugyanabban az oktáv-tartományban. A fejhallgató használatával bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhat anélkül, hogy ez zavarná a környezetet.

Egyszerű mozgatás és szállítás
A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A hangszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és mozgatható kisebb helységekben is. Az otthoni használaton kívül, előadók és zeneiskolák számára is rendkívül praktikus, hiszen zongorák esetében a professzionális tulajdonságok ritkán párosulnak mobilitással. A hagyományos megjelenést és pedálfunkciókat egy külön megvásárolható KSC-70 állvánnyal és KPD-70 hármas pedállal hangsúlyozhatjuk. A hangszer ezekkel kiegészítve is sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy pianínó. A KPD-70 hármas pedál egyik nagy előnye, hogy a kottaoldalakat pedállal is lapozhatjuk olyan mobilkészülékekre készült alkalmazásokkal, mint a piaScore és Sheet Music Direct.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz