0

Digitális zongorák

új
-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: FP-30X-WH

Roland FP-30X-WH digitális zongora 2 hangszórós PHA-4 billentyűzet,128 hang polifónia - állvány nélkül - fehér

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Nincs raktáron

Webes ár: 237 512 Ft
(187 017 Ft+ ÁFA)
269 900 Ft
-12%
db

Roland FP-30X Digitális Zongora

A rendkívül népszerű hordozható zongora —  továbbfejlesztve.

Ha fontos a minőség, de a költségeket is figyelembe kell venni, az FP-30X hangszer ideális választás a Roland FP-X sorozatán belül. Ez a karcsú és stílusos hordozható zongora a belépő szintű FP-10-re épül és tökéletes ár/érték arányt teremt, továbbfejlesztett hangforrással, nagyobb teljesítményű beépített hangszórókkal és megnövelt polifóniával. A Roland SuperNATURAL Piano technológiával és a prémiumminőségű FP-60X modellben is megtalálható, 88 billentyűs,  PHA-4 Standard klaviatúrával ellátott FP-30X tökéletes otthoni hangszer a tapasztalt zongoristák számára. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen szállítható, a Bluetooth funkcióval pedig vezeték nélkül lehet elérni zenei leckéket vagy együtt játszani dalokkal, így ideális választás minden zongorista számára a gyakorláshoz vagy kisebb fellépésekhez.

Főbb jellemzők:
• SuperNATURAL Piano hangforrás a kifejező játékhoz a pianissimo-tól a fortissimo-ig
• Hangszínek széles skálája minden zenei műfajhoz, beleértve elektromos zongorákat, orgonákat, vonósokat és szintetizátorokat
• PHA-4 Standard billentyűzet az akusztikus zongoráktól megszokott autentikus billentéssel
• Megnövelt teljesítményű, 22 W-os sztereó hangszórórendszer, amely megtölti zenével a teret
• Célzott beállítások az optimális hangzás érdekében, asztali használat esetén
• Két fejhallgató-kimenet és csendes billentyűzetmechanika az időkorlátok nélküli gyakorláshoz, a szomszédok zavarása nélkül
• Otthonbarát, kompakt kivitel
• Bluetooth audió és MIDI csatlakoztathatóság dalok gyakorlásához és online zenei leckék eléréséhez
• Interaktív kapcsolat zenei alkalmazásokkal, beleértve a Roland Piano Every Day-t és az Apple GarageBand-et
• Opcionális KSC-70 állvány és KPD-70 hármas pedál a pianínó jellegű, hagyományos zongorajáték támogatásához
• Fekete és fehér színben kapható

Autentikus akusztikus hangzás és játékérzet
Felejtse el a közepes árfekvésű, hordozható zongorák, könnyített billentyűzetét - a PHA-4 Standard klaviatúrán egyetlen billentyű leütése is elegendő ahhoz, hogy megtapasztalja az FP-30X kiemelkedő játékérzetét. 88 teljes méretű billentyűvel, ez a zongora a zenei kifejezés minden árnyalatát képes közvetíteni, a zongoratechnika és zenei képességek fejlődésével párhuzamosan. Kalapácsmechanikájával, kiváltópontos és elefántcsont hatású billentyűivel ugyanazt a játékérzetet tapasztalhatja, mint egy remek akusztikus hangszeren, beleértve a billentyű lassú lenyomásakor érzékelhető finom „kattanást” is. Az autentikus játékérzet mellett a Roland kiváló SuperNATURAL hangforrása a kifejező játék minden apró árnyalatát képes visszaadni a tapasztalt zongoristák számára, illetve segíti a karakteres, dinamikus játék elsajátítását kezdők számára.

Lenyűgöző hangzás bármilyen környezetben
Az FP-30X hatékony, beépített, sztereó hangszórórendszere kimagasló teljesítményt és hangzást nyújt játék közben, amely tovább növeli a hangforrás kifejező megszólalását. És ha bármikor még nagyobb hangerőre lenne szüksége, egyszerűen csatlakoztathat külső hangszórókat a hangszeren található kimenetekre. Egy külön üzemmódot használhat az otthoni gyakorláshoz, amely optimalizálja a hangzást, amikor az FP-30X-et egy asztalra helyezi, továbbá két fejhallgató-csatlakozó áll rendelkezésre a nappali vagy éjszakai csendes gyakorláshoz, akár egyedül, akár a zongoratanár mellett.

Egy kompakt zongora, nagy lehetőségekkel
Az FP-30X esetében a hordozhatóság profizmussal párosul. Rendkívül kompakt felépítésével és nagyon jól kezelhető súlyával, a hangszer könnyedén mozgatható otthoni környezetben a leginspirálóbb hely megtalálásához, vagy az egyszerű tároláshoz, ha épp nincs használatban. Az FP-30X a zongoratechnika fejlődéséhez is alkalmazkodik. Egy KSC-70 állványra helyezve pianínó jellegűvé válik, a hárompedálos KPD-70 vagy DP-10 zengető pedál csatlakoztatásával pedig még kifejezőbb zongorajáték érhető el.

Játsszon együtt dalokkal, és tanuljon gyorsabban a Bluetooth és USB használatával
Az FP-30X fejlett csatlakoztathatósága hosszú távon támogatja a tanulást. A Bluetooth audió használatával és iOS vagy Android készülékével zenéket szólaltathat meg a hangszer beépített hangszóróin vagy fejhallgató-kimenetein keresztül, így dalokat gyakorolhat kedvenc előadóitól, illetve online zenei leckékkel csiszolhatja zongoratudását. De tovább is léphet, és a Bluetooth MIDI segítségével olyan zeneszerkesztő alkalmazásokhoz csatlakozhat, mint a Roland Zenbeats vagy az Apple GarageBand. Vagy itt a Roland Piano Every Day alkalmazás, amely automatikusan rögzíti és visszajátssza a napi gyakorlást az Ön által kiválasztott zongorahangszínnel. Továbbá, az FP-30X rendelkezik USB audio/MIDI aljzattal is, melyen keresztül számítógéphez csatlakoztathatja, ha egy profi zenekészítő szoftverrel szeretne felvételt készíteni.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz