0

Digitális zongorák

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: HP704-DR SET

Roland HP704-DR SET digitális zongora 4 hangszórós PHA-50 billentyűzet,324 hang,384 hang polifónia -sötét rózsafa

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Nincs raktáron

Webes ár: 694 232 Ft
(546 639 Ft+ ÁFA)
788 900 Ft
-12%
db

A ZENE SZÉPSÉGE, OTTHONA SZÍVÉBEN
A zongorajáték nyújtotta élményéhez kevés dolog fogható - az aktív tanulás és zenélés rengeteg örömet okoz, de egy családtagunk játékát hallgatni is kellemes időtöltés. A Roland HP700 sorozat gyönyörű zongorahangzással támogatja a zenei ambíciókat, tanulást segítő funkciói pedig hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a fejlődés. Rugalmasság és zenei kifejezőerő tekintetében minden igényt kielégít műfajtól és játékstílustól függetlenül. Ez a hangszer tényleg együtt fejlődik az Ön játékával. A HP700 sorozat minden zongorával szemben támasztható elvárásnak megfelel - stílust, kultúrát és zenét varázsol otthonába.

Pompás megjelenés, autentikus játékérzet és négyutas audiorendszer
A HP704 stílus, működés és hangzás tekintetében minden prémium minőségű stúdiózongorától elvárható követelménynek megfelel. Ragyogó, kifinomult külső megjelenésével és kiváló hangjával ez a digitális zongora magára irányítja a figyelmet — színválasztékával pedig bármilyen környezetbe jól beilleszthető. A fejlett PHA-50 billentyűzet, a beépített oktatófunkciók és aBluetooth-on keresztül csatlakoztatható zenei alkalmazások mindig inspirálni fogják játékát, zenei felfedezéseit és fejlődését. A magas, elegáns hangszertest egy négyutas audiorendszert foglal magába, amely dinamikus hangjával megtölti a teret játék közben — kikapcsolódáshoz pedig kedvenc dalait is képes megszólaltatni.

Főbb jellemzők:
 - Autentikus akusztikus hangzás a Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling technológiájával
 - Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal
 - Acoustic Projection hangrendszer négy hangszóróval, egy akusztikus zongora gazdag hangzásának létrehozásához
 - Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
 - A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín, úgymint vonósok, rézfúvósok, orgona és sok más
 - Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel
 - Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül különböző zenei alkalmazások használatához a zongora hangszóróin keresztül megszólaltatva
 - Kompatibilitás a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz

Egyszerű, kifinomult megjelenés, amely minden pillanatban játékra invitál.
Nem árt, ha egy jó hangú hangszer jól is néz ki. A HP704 magas, mégis karcsú felépítése, elegáns lábai a frontoldalon és kifinomult vonalvezetése a Roland csúcsmodell LX sorozatának dizájnkoncepcióját idézik, minden pillanatban vonzzák a tekintetet és játékra invitálnak. A gondosan megtervezett színválasztéknak és precíz kidolgozásnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja azt a zongorát, amely legjobban illeszkedik otthonához. A hangszertestet a lehető legoptimálisabb hangzásra tervezték, függetlenül a zongora elhelyezésétől. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel.
Amikor egy új zongora vásárlására kerül a sor, a játékérzet elsődleges szempont. Legyen szó az alapok elsajátításáról vagy bonyolult zongoradarabok technikai kihívásairól, a HP704 érzékeny PHA-50 billentyűzete tökéletesen támogatja a játékot és inspirálja a kifejező zenei előadást. A művészi tradíciók és modern technológiák ötvözésével, a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak ismerős látványa mellett, a strapabíró belső keret biztosítja a karbantartás mentes megbízhatóságot az éveken át tartó napi gyakorlás, játék során.

Dinamikus hangzás, négy hangszórós rendszerrel.
A jó hangzás, még jobb játékra ösztönöz. A HP704 SuperNATURAL technológia tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora valamennyi hangjának lényegét. Játék közben a zene egy fejlett, négyutas Acoustic Projection hangrendszeren keresztül kel életre, amely a ragyogó magas hangoktól kezdve a teljes hangtartományon keresztül a telt mélyekig mindent valósághűen képes megszólaltatni. A négy hangszóró két párra van felosztva a hangszeren belül. Mindkét párt a lehető legtökéletesebb hangzásra optimalizálták, figyelembe véve a zongora széles dinamikatartományát. Zongorázás vagy zenehallgatás közben minden hangot kristálytiszta megszólalással élvezhetünk.

TANULJON GYORSABBAN A PIANO EVERY DAY ALKALMAZÁSSAL
A zongoratanulás nem jelenthet vég nélküli munkát. Akár napi öt perc koncentrált gyakorlással is fejlesztheti játékát — főleg a Roland Piano Every Day alkalmazással. A Piano Every Day-t okostelefonra vagy tabletre telepítheti és Bluetooth-on keresztül kommunikálhat a zongorával, így az mindig készen áll a bevetésre. Az alkalmazással kedvenc dalok között böngészhet, együtt játszhat ezekkel és fel is veheti automatikusan az előadást vagy a gyakorlást. A felvétel visszahallgatásával akkor is elemezheti játékának részleteit, amikor épp nincs a hangszer közelében. Ezzel felgyorsítható a fejlődés és élvezetesebbé is tehető a tanulás a monoton gyakorlás helyett.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz