0

Digitális zongorák

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: RD-88

Roland RD-88 88 billentyűs színpadi zongora PHA-4 billentyűzet

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 406 472 ft
(320 057 ft+ ÁFA)
461 900 ft
-12%
db

Színpadra teremtve
Az RD zongorák több mint 30 éve ott szerepelnek a profi billentyűsök színpadi hangszerei között a világ minden részén. Most a népszerű RD hangzás és játékérzet egy könnyebb, elérhetőbb és mérsékeltebb árfekvésű hangszerben ölt testet.

Főbb jellemzők:
 - Könnyű súly, kompakt kivitel az egyszerű szállítás és összeállítás érdekében
 - Elefántcsont hatású billentyűzet (PHA-4) a világklasszis játékérzethez
 - Új SuperNATURAL zongorák és elektromos zongorák a korábbi RD hangszerek alapján
 - Könnyen áttekinthető kezelőfelület az élő játékhoz igazítva
 - Három zóna külső vezérléssel és Apple MainStage integráció
 - Kiváló hangzású beépített hangszórórendszer

Világklasszis játszhatóság.
Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, és szolgálják ki színpadi igényeiket estéről-estére. Ennek egyik kulcsa a játszhatóság és a zenei elképzelések tökéletes közvetítésének lehetősége. Masszív vezérlők és precíz járású, megbízható billentyűzet, amely mindig természetes érzetű - nem túl nehéz és nem túl könnyű.

Autentikus hangszínek.
Egy kiváló színpadi zongorának autentikus és karakteres hangszínekre van szüksége. Az RD-88 gazdag örökségére támaszkodva, új fejlesztésű SuperNATURAL zongora- és elektromoszongora-hangszíneket kínál, melyeket néhány potmétertekeréssel állíthatsz be a saját elképzelésednek megfelelően. A sokoldalúság növelése érdekében, rendelkezésre áll egy legendás, elektronikus és akusztikus hangszerekből álló, bővíthető gyűjtemény is, amely a csúcskategóriás szintetizátorainkban megtalálható ZEN-Core szintézisrendszert használja.

Üdítően egyszerű.
Az RD zongorák kezelés rendkívül egyszerű a jól áttekinthető kezelőfelületnek és vezérlőkiosztásnak köszönhetően. Ez alól az RD-88 sem kivétel, hiszen rendelkezik minden olyan képességgel, melyek elengedhetetlenek a megbízható és kifejező előadáshoz. A létfontosságú szabályzók mindig kéznél vannak a kedvenc hangszínek gyors megkereséséhez, effektek hozzáadásához vagy a koncerthelyszínhez illő hangerőarányok beállításához.

Integrált szoftverszintetizátor.
Néha szükség lehet egy nagyon speciális hangszínre, illetve egy meghatározott szoftverszintetizátor vagy hangmintakönyvtár sajátos képességeire. Az RD-88 három zónája konfigurálható a belső hangszínekkel, de képes vezérelni az Apple MainStage szoftverszintetizátorait. Ez megkönnyíti egy sáv hangjának megduplázását élőben, vagy kedvenc szoftverszintetizátorok kombinálását az RD-88 saját hangszínkészletével.

Alkalmazkodik az életstílusodhoz.
Az RD-88 letisztult, kompakt felépítése tökéletesen illeszkedik életstílusodhoz. Könnyű súlyának és strapabíró konstrukciójának köszönhetően egyszerűen szállítható és gyorsan összeállítható még egy kis méretű színpadon vagy zsúfolt próbahelyen is. A beépített hangszórórendszer rendkívüli kényelmet biztosít, mivel a hangszer további kábelek és külső erősítés nélkül is megszólaltatható.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz