0

Hangmodul

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: TB-03

Roland TB-03 Boutique TB-303 basszus szintetizátor

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 141 592 ft
(111 490 ft+ ÁFA)
160 900 ft
-12%
db

A KLASSZIKUS TB-303 HANGZÁSA EGY KOMPAKT KÉSZÜLÉKBEN
Az elemes tápellátású TB-03 közvetlen utódja a híres TB-303 Bass Line szintetizátornak. A kezelőfelület kiosztása és szabályzói nem változtak, ezért a készülék működtetése tökéletesen megegyezik elődjével. Ez a hangzásra is igaz, a Roland fejlett ACB technológiájának köszönhetően, amely tökéletesen kelti életre a mágikus ezüstdoboz hipnotikus groove-jait. És ez még nem minden. Az TB-03 olyan új tulajdonságokkal bővült, amelyeket az eredeti modellben nem találunk meg. A négy digites LED kijelző egyszerűbb és pontosabb programozást biztosít, miközben az Overdrive és Delay effektekkel a teljes őrületig fokozható a hangzás. Stúdió felhasználás esetén a TB-03 képes vezérlés információkat küldeni a MIDI vagy USB csatlakozóján keresztül, ráadásul az utóbbi 24-bit/96 kHz-es audió interfészként is funkcionál.

Főbb jellemzők:
 - Az ikonikus TB-303 Bass Line szintetizátor megújult formában
 - Hangzás, karakter és kezelhetőség tekintetében az eredeti modell tökéletes mása
 - A Cutoff, Resonance, Envelope mod, Decay és Accent paraméterek gyors és kényelmes vezérlése
 - Új tulajdonságok az eredi TB-303-hoz képest, beleértve a 4 digites LED kijelzőt, Overdrive és Delay effektet, MIDI-t, tempó finombeállítást és más funkciókat a pattern-ek létrehozásához
 - Programozás a klasszikus Pitch, Time és Step write módokban
 - Váltás a Write és Play módok között egy szekvencia lejátszása közben is
 - CV/Gate kimenetek vintage analóg készülékek és moduláris szintetizátorok vezérléséhez
 - Dedikált trigger bemenet a belső hanggenerátor meghajtásához
 - Egyszerű hordozhatóság a mobil zenekészítéshez
 - Csúcsminőségű konstrukció, fém előlappal
 - Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy USB-n keresztül
 - 24 bit /96 kHz sztereó IN/OUT USB audió interfész
 - MIDI-n és USB-n keresztül küldhető/fogadható vezérlés információk
 - Beépített mini hangszóró az azonnali megszólaltatáshoz
 - Kompatibilitás a K-25m kompakt billentyűzettel (külön megvásárolható)

Autentikus 303 hangzás és viselkedés az ACB technológia jóvoltából
Semmi kétség, hogy a TB-303 hipnotikus, rituális hangja leginkább egy lesötétített, emberekkel zsúfolt térben és nagyteljesítményű erősítő rendszeren keresztül a leghatásosabb. Az ARIA sorozattól átvett ACB (Analog Circuit Behavior) technológiának köszönhetően a TB-03 tökéletesen kelti életre elődjének erőteljes, kifejező hangzását, további meglepetésekkel kiegészítve. Most fűrész és négyzet hullámformákat is elérhetünk, együtt az összes Rotary vezérlő gombbal, amelyek segítenek megformálni a 303 különleges hangkarakterét a Tuning, Cutoff, Resonance, Envelop mod, Decay és Accent paraméterekkel.

Új tulajdonságok az elődhöz képest
A TB-03 több új tulajdonsággal is rendelkezi az eredeti TB-303-hoz képest. Mindenekelőtt, egy négy digites LED kijelzővel, amely egyszerűbb és részletesebb programozást tesz lehetővé, mivel a szerkesztett beállítási érték most vizuálisan is megjelenik. Továbbá számos Overdrive, Delay és Reverb effekt is elérhető, amelyekkel akár drasztikusan is megváltoztatható a TB-03 hangzása. A pattern-ek programozása is leegyszerűsödött, olyan új funkciók hozzáadásával, mint a Step write, Shuffle és Fine tempo szabályzás. És végül, de ne utolsó sorban: a MIDI és USB csatlakozókon keresztül a TB-03 képes küldeni/fogadni vezérlés információkat és egyszerűen csatlakoztatható egy számítógépes alapú DAW szoftverhez.

Klasszikus TB szekvenszer, kibővített funkciókkal
Aki már ismeri a TB-303 programozását, rögtön otthonosan fogja érezni magát a TB-03 használatakor. Az eredeti Pitch és Time write módok most kiegészültek egy vadonatúj Step móddal is. A LED kijelzőnek köszönhetően a pattern programozás is leegyszerűsödött, mivel a kijelzőn megjelenik a szekvencia aktuális lépése, valamint a pontos tempó értékek is (pl. 125.5 BPM). A beépített szekvenszer külső készülékkel is működtethető a Trigger bemeneten keresztül, a Write és Play módok közötti váltás pedig a pattern lejátszás megszakítása nélkül is elvégezhető, ami új lehetőségeket nyit az élő előadások során.

Külső készülékek csatlakoztatása
A TB-03 MIDI IN/OUT és USB csatlakozóin keresztül vezérlés információkat cserélhetünk más hangszerekkel és készülékekkel. Ennek köszönhetően a TB-3 egy sokoldalú vezérlő szerepét is betöltheti, különös tekintettel a CV/Gate kimenetre, amelyen keresztül analóg készülékek és moduláris szintetizátorok vezérlése is lehetséges. A vezérlés oda-vissza működik a Trigger bemenetnek köszöngetően, amely lehetővé teszi a TB-3 belső szekvenszerének meghajtását egy külső készülékkel. Továbbá egy PC vagy Mac csatlakoztatását követően, az USB csatlakozón keresztül audió és MIDI adatokat is küldhetünk.

Tápellátás elemekkel vagy USB-n keresztül
A legjobb zenei ötletek nem mindig a stúdióban születnek, ezért a Roland Boutique sorozathoz tartozó készülékek tápellátása elemekkel (4 x AA) biztosítható, hogy minden pillanatban készen álljanak a zenei ötletek kibontakoztatására. Emellett a TB-03 tápellátása USB-n keresztül is megoldható.

Közvetlen felvételkészítés egy DAW szoftverrel az USB audió interfész jóvoltából
A beépített USB port csúcsminőségű audió interfészként (24bit / 96kHz) is funkcionál, ami egyszerű és megbízható felvételkészítést biztosít egy számítógépes DAW alkalmazással. Az USB adatmentés funkcióval pedig biztonságban tárolhatjuk a kedvenc beállításokat és szekvenszer pattern-eket egy külső eszközön.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz