0

Koncertzongora

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: GP607-PE

Roland GP607-PE digitális koncertzongora 3 lábú,PHA-50 billentyűzet,5 hangszóró,86 kg - fényes feket

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:1 847 912 ft
(1 455 049 ft+ ÁFA)
2 099 900 ft
-12%
db

Mini koncertzongora a kreatív zenéléshez és otthona kiegészítéséhez
Ha egy koncertzongorára vágyik, de elriasztja az akusztikus hangszerek ára és súlya, a Roland GP607 tökéletes választás lehet. A stílusos, fényes fekete és fehér színben kapható GP607 mini koncertzongora formavilágával és eleganciájával a klasszikus zongorák előtt tiszteleg. A hagyományos külső megjelenés ellenére, ez a hangszer számos modern technológiát foglal magába. A Bluetooth® audió/MIDI támogatásnak köszönhetően a hangszert vezeték nélkül csatlakoztathatjuk táblagéphez vagy okostelefonhoz , így kiváló minőségben hallgathatunk zenét a GP607 nagy hatásfokú, 4.1 csatornás hangszóró rendszerén keresztül. A SuperNATURAL Piano modellezés technológia lenyűgözően valósághű zongorahangzást nyújt, az új PHA-50 billentyűzet játékérzete pedig a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. Mindezek mellett, számos tanulást segítő funkció is megtalálható a hangszerben, beleértve különböző zongora alkalmazások használatát egy csatlakoztatott táblagépen vagy okostelefonon keresztül. Ha egy gyönyörű, szembetűnő, kifinomult mini koncertzongorát szeretne otthonába, a GP607 minden szempontból be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

Főbb jellemzők:
 - Klasszikus, mini koncertzongora a nappaliba
 - A Roland legújabb SuperNATURAL Piano modellezés technológiája az életteli, gazdag zongora hangzáshoz
 - Autentikus billentés az új, kiváltópontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően, amely a fa és speciális műanyagok kombinációjának köszönhetően természetes megjelenésű és időtálló
 - Beépített 4.1 csatornás hangszóró rendszer (négy hangszóró/egy woofer) a tiszta és telt zongorahangzáshoz és zenehallgatáshoz egy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott táblagépről vagy okostelefonról.
 - Headphones 3D Ambience technológia a kiváló térhangzáshoz, fejhallgatón keresztül is
 - A Roland Piano Partner 2 és más izgalmaz zenei alkalmazások elérése Bluetooth MIDI-n keresztül az örömteli zenéléshez és hatékony gyakorláshoz
 - Könnyű súly, nem igényel karbantartás
 - Két elegáns, modern életterekbe illő szín: fényes fekete, fényes fehér

Egy hagyományos mini koncertzongora kinézete és játékérzete, nagy ráfordítás és folyamatos karbantartás nélkül
Kétségtelen, hogy egy hagyományos koncertzongora meghatározó bútordarabja egy nappalinak, de a hangszer súlya és rendszeres karbantartás igénye beárnyékolhatja a hangszer iránti vonzalmunkat. Ezzel szemben a fényes fekete és fényes fehér színben kapható Roland GP607 tökéletesen visszaadja egy akusztikus mini koncertzongora látványát és játékérzetét, ráadásul a billentyűzet tető felnyitása után, egyetlen gombnyomás nélkül kezdhetünk zongorázni. Mivel egy digitális hangszerről van szó, nem igényel rendszeres hangolást, és könnyített súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható a lakáson belül.

Prémium minőségű hangrendszer a zenéléshez és zenehallgatáshoz
Néha a zenélés fontos, máskor a zenehallgatás. Bármelyikről is legyen szó, a Roland GP607 kiváló minőségű hangrendszere kivételes hangzással tölti be a teret. Zongorázás közben a telt hangzást egy 4.1 csatornás hangszóró rendszeren keresztül szólal meg, beállítható hangerővel. A beépített Bluetooth audió jóvoltából pedig a hangszer hi-fi berendezésként is működhet a barátok szórakoztatásához egy vezeték nélkül csatlakoztatott táblagépről vagy okostelefonról megszólaltatott zenékkel. Amikor viszont a pihenésé a főszerep, a dedikált Apple Watch alkalmazással a karosszékből válogathatunk a GP607 belső dalkönyvtárában.

Egy zongora a mindennapi zenéléshez és a kreativitás kibontakoztatásához
Az inspiráció bármikor jöhet, ha a Roland GP607 ott áll a nappaliban. Elég csak felnyitni a billentyűzet tetőt és elkapni a pillanatot. A hangminta alapú digitális zongorákkal szemben a Roland’s SuperNATURAL Piano technológiája az akusztikus hangszerek hangkeltési mechanizmusának teljes folyamatát modellezi - beleértve a hangok összecsengését, a különböző rezonanciákat és az alkatrészek keltette jellegzetes zajokat. Ennek köszönhető a GP607 gazdag és összetett hangzása is. A hanggenerátorhoz tökéletesen illesztett, új PHA-50 billentyűzet egy hibrid konstrukció, amely fa és elefántcsont tapintású műanyagok kombinációjából épül fel, ráadásul minden billentyűhöz tartozik egy vezetőtüske is a stabilitás érdekében. Ennek köszönhető az akusztikus zongorákra jellemző kiegyenlített billentés, amelyet nem befolyásol a levegő hőmérséklete és páratartalma, így karbantartást sem igényel.

Gyakorlást segítő beépített funkciók és külső alkalmazások
A zongoratanulás időt, koncentrálást és kitartást igényel, de a zenélés öröméhez semmi sem fogható. A Roland GP607 a hagyományos tanulási módszerekhez képest, számos olyan funkciót tartogat, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást. A hangszer beépített dalaira zongorázva, jól fejleszthető a zenekari játék, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal.  A beépített metronómmal gyorsan fejleszthető a ritmusérzék, a felvevő egységgel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés. Az USB memóriáról történő audió és MIDI lejátszás mellett, a Bluetooth MIDI funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakozhatunk olyan népszerű zenei alkalmazásokhoz,  mint például a Roland Piano Partner 2, valamint elérhetünk digitális kottákat, dalkönyvtárakat és sok mást. A Roland GP607 hangszerrel öröm a gyakorlás.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz