0

Szintetizátor

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: AX-EDGE-W

Roland AX-EDGE-W szintetizátor 49 billentyű hordozható Keytar - fehér

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:325 512 Ft
(256 309 Ft+ ÁFA)
369 900 Ft
-12%
db

IRÁNY A RIVALDAFÉNY
A mai közönség látványos, dinamikus előadásokra vágyik. Előadóként elsődleges szempont, hogy a színpadról kapcsolatot tudj teremteni a közönséggel a fontos pillanatokban. Az AX-Edge egy tökéletes színpadi szintetizátor, amely több évtizedes fejlesztés eredménye a zenészek visszajelzései alapján. A hangszer karcsú, modern megjelenése személyre szabható a cserélhető oldalélpaneleknek (Edge Blades) köszönhetően, 49 teljes méretű billentyűvel és kifejezetten a vállra akasztható szintetizátort használók számára összeállított hangszínkészlettel rendelkezik. Mindezek mellett számos olyan funkciót kínál, melyek teljes szabadságot és megbízhatóságot garantálnak játék közben a színpadon.

Főbb jellemzők:
 - 49 teljes méretű billentyű (velocity és channel aftertouch)
 - 256 hang polifónia
 - 4 part + Vocoder mikrofonbemenettel
 - 320 program és több mint 500 Preset hangszín
 - 79 Part multieffekt és Part EQ típus, 79 Program multieffekt típus, valamint Chorus, Reverb, Master Compressor és Master EQ
 - A Tone Remain funkcióval a hangszínek váltása a hang akadásmentes lejátszása mellett lehetséges.
 - Ribbon Controller, Modulation Bar és Assignable Control a kifejező játékhoz *Újratölthető Ni-MH akkumulátorok esetében.
 - Akár 4 óra működés elemekkel* (vagy AC adapter)
 - Bluetooth MIDI és szerkesztő alkalmazás a vezeték nélküli hangszínlétrehozáshoz
 - Mindössze 4.2 kg (elemek nélkül)
 - Fekete és fehér színben kapható, cserélhető Edge Blade-ekkel az egyedi megjelenéshez
 - Az AX-Edge modellek kiegészítéseként egy extra Edge Blade is található a dobozban
 - Audiofájl-lejátszás külső USB memórián keresztül
 - Master MIDI kontroller hangmodulok, plugin-ek stb. vezérléséhez
 - Két kijelző az élő zenéléshez optimalizálva
 - Opcionális ST-AX2 állvány a stabil alátámasztáshoz

Még hangsúlyosabb színpadi jelenlét
Szóló előadóként vagy egy zenekar tagjaként a színpadi jelenlét fontos része az előadásnak. Az AX-Edge mutatós színpadi megjelenése mellett tökéletesen alkalmazkodik a zenész egyedi játékstílusához. Fekete és fehér színben kapható olyan egyedi dizájnelemekkel, mint a szürke billentyűk és a cserélhető Edge Blade-ek. Tartozékként az AX-Edge dobozában egy extra Edge Blade is megtalálható (ezüst színű a fekete modellhez és arany színű a fehér modellhez), hogy kialakítsd saját, egyéni megjelenésedet. Ezzel igazodhatsz a zenekar stílusához, vagy cserélgetheted a változatosság kedvéért is.

Színpadra kész klasszikusoktól az egyénileg létrehozott hangszínekig
Az AX-Edge nincs „telepakolva” megszokott gyári hangszínekkel, helyette inkább a Zen-Core szintézisrendszerrel készült hangszínekkel töltöttük meg. Ezek a beépített hangszínek átütő hangzásukkal a színpadi előadáshoz vannak optimalizálva - még hangos zenekarok esetén is. Külön gombok állnak rendelkezésre a kedvenc hangszínek kiválasztásához, ami gyors elérést biztosít karakteres szólóhangszínekhez, kövér basszusokhoz, valamint minden más fontos billentyűs hangzásokhoz, legyen szó szólózásról vagy zenekari kíséretről. Az AX-Edge Editor alkalmazás Bluetooth MIDI-n keresztül, vezeték nélkül csatlakoztatható, egyéni beállítások elvégzéséhez, illetve a ZEN-Core Sound Packs és Wave Expansions gyűjtemények eléréséhez. A Split-ek és Layer-ek alkalmazásával használható ki igazán a hangszer minden előnye, beleértve a rengeteg új effektet is, köztük egy Master Compressor-t és EQ-t a stúdió minőségű hangzások eléréséhez bármilyen környezetben. A Tone Remain funkció garantálja a teljesen sima hangszínváltást, kiküszöbölve a hangok vagy effektek végének zavaró levágását.

Tartsd kézben a zenét mindkét kézzel
A hagyományos billentyűs hangszereken játszó zenészekkel ellentétben a vállra akasztható szintetizátort használók jól tudják, hogy milyen érzés közvetlenül a rajongók előtt játszani egy elsöprő erejű szólót. Amikor eljön a pillanat az AX-Edge minden képességével az előadót szolgálja, legyen szó finom zenei megoldásról vagy fékezhetetlen intenzitásról. A nyakon található vezérlőket hosszú éveken át finomítottuk a zenészek visszajelzései alapján az ösztönös használat tökéletes támogatásához, ami új magaslatokba emeli a játékot. Miközben a jobb kéz a billentyűzeten játszik, a bal kéz a Modulation sávot, nyomásérzékeny Ribbon-t és más címezhető vezérlőt kezeli a hanghajlításhoz, hangkitartáshoz, oktáv-vagy programváltáshoz - az adott stílusnak megfelelően.

Színpadra termett zenei erőmű
Egy koncertező billentyűs sok terhet cipelhet a vállán. Rengeteg hangszínért és feladatkörért vagy felelős, amelyek ráadásul gyakran a zenekar hangzásának gerincét képezik. Mindezeket szem előtt tartva az AX-Edge átgondolt funkciói a legforróbb pillanatokban is segítségedre lesznek. Az innovatív, két kijelzős rendszerrel mindig kézben tartható a hangszer kezelése, a beépített Arpeggiator és dallejátszó pedig a kíséreteket kezeli, miközben a közönségre koncentrálsz. Egy beépített Vocoder is megtalálható a hangszerben, amely együtt szólaltatható meg a belső hangszínekkel, érdekes, egyedi háttérvokálokhoz, illetve funky és retro szólókhoz.

Modern kényelem
Lenyűgöző kinézete és hangszínkészlete mellett az AX-Edge számos praktikus tulajdonsággal támogatja a mai zenészek igényeit. The USB memória funkcióval a hangszer minden beállítása elmenthető, ami megvéd minden adatvesztéssel járó esetleges katasztrófától. Használható master-kontrollerként is rack-es modulok vagy plugin szintetizátorok vezérléséhez. Továbbá a Bluetooth MIDI-nek és elemes tápellátásnak köszönhetően akár 4 órán keresztül használható vezeték nélkül, ami eloszlatja az összes aggodalmat a színpadon.

*Újratölthető Ni-MH akkumulátorok esetében.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz