0

Szintetizátor

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: JU-06A

Roland JU-06A Boutique Juno szintetizátor modul

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:141 592 Ft
(111 490 Ft+ ÁFA)
160 900 Ft
-12%
db

Mindent, amit szeretsz a vintage JUNO—szintikben, most egyben megkaphatod
Sokak számára a vintage Roland JUNO szintetizátorok testesítik meg a ’80-as évek hangzását. Egyre népszerűbbek és keresettebbek a használt hangszerek piacán - ott szerepelnek sok billentyűs vágyai között vagy éppen sajnálattal gondolnak vissza arra a napra, amikor eladták. A JU-06A-val a JUNO-60 és a JUNO-106 hangzását, megjelenését és tulajdonságait kapod meg egy megbízható, modern hangszer formájában, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Te tudod, hogy hová tartasz.
A JU-06A egy kompakt, megbízható és kényelmes hangszer a hosszú stúdiómunkákhoz vagy fontos élő fellépésekhez. Elemekkel is működik, rendelkezik beépített hangszórókkal, így minden pillanatban készen áll a bevetésre. Az erős fémpanelek és fémszárral ellátott tolópotméterek a precíz működés mellet jól bírják a szállításból adódó igénybevételt akkor is, ha ez a mindennapjaid része. Megjelenésében pedig azt az autentikus vintage stílust hordozza, melyet mindannyian jól ismerünk és szeretünk.

Két klasszikus JUNO egy hangszerben.
A JU-06A szintetizátor a JUNO-60 és JUNO-106 legjavát tartalmazza. Megtalálható benne a 106-os folyamatos felüláteresztő szűrője, a 60-as burkológörbéjével vezérelhető impulzusszélesség-modulációja és mindkét hangszer egyedi szűrőviselkedése, amely közvetlenül az előlapról kapcsolható. Hangja megkülönböztethetetlen vintage elődeitől, és ez igaz a szabályzók forgatása közben vagy extrém beállítások használata esetén is. És természetesen egyetlen vintage JUNO sem lehet teljes a legendás chorus effekt örvénylő hangja nélkül. Ez szintén tökéletes hitelességgel, még a szerethető (szerencsére szabályozható) zaját is reprodukálva szólal meg a hangszeren.

Arpeggio, akkordmemória és step-szekvenszer.
Ha ragaszkodsz az eredeti JUNO-106 kiváló szűrőjéhez, hiányozhat a JUNO-60 kreatív arpeggio funkciója. A JU-06A rendelkezik mindkettővel — az akkordmemóriáról és a beépített szekvenszerről már nem is beszélve. Az akkordmemóriával létrehozott dallamszekvenciák hihetetlenül telt, polifonikus frázisokat hoznak létre, amely szinte elképzelhetetlen egy olyan hangszerrel, amely egyébként egy hátizsákban is elfér.

MIDI, USB és külső órajelbemenet
Az USB audió/MIDI jelek kezelésével és a teljes méretű MIDI aljzatokon keresztül szinte minden külső készülék megszólaltatható és szinkronizálható. Egy órajelbemenet is rendelkezésre áll, ha a JU-06A-t vintage analóg hangszerekhez vagy modern Eurorack rendszerekhez szeretnéd szinkronizálni. Ez nem csak kényelmes, de a belső szekvenszer külső órajellel történő meghajtása váratlan zenei frázisokat, ritmusvariációkat és más kellemes meglepetéseket eredményezhet.

Billentyűzet és más kiegészítők hozzáadása
Kompakt méretének köszönhetően a JU-06A szinte bárhol elfér, és könnyen vezérelhető egy Master-billentyűzettel vagy DAW szoftverrel. Egy DK-01 Boutique dokkoló hozzáadásával a kifinomult megjelenés mellett, három megdöntött pozíció teszi kényelmessé a szintetizátor használatát. A K-25m mini billentyűzettel kiegészítve pedig egy teljes értékű, hordozható hangszerhez juthatsz, amely egy csomó vezeték és más komplikációk nélkül enged szabad utat zenei fantáziádnak.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz