0

Szintetizátor

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: MC-707

Roland MC-707 bővíthető sampler groovebox

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 337 832 Ft
(266 009 Ft+ ÁFA)
383 900 Ft
-12%
db

Lendülj bele egy új groove-ba.
Az MC-707 GROOVEBOX-ban mindent megtalálsz, amire egy dal számítógép nélküli létrehozásához vagy élő fellépésekhez szükséged van. Merülj el a nyolcsávos felvételkészítésbe, szekvenciákba, szintetizátorokba és effektekbe, plusz válogatott hangszínek, loop-ok és frázisok gyűjteményébe. Készíts audió-és MIDI-felvételeket - mélyreható vezérléssel — és forgasd a fader-eket/ potmétereket a pillanat varázsának átéléséhez. Ezzel a rendkívüli teljesítménnyel bármilyen stílusban dolgozhatsz vagy felszínre hozhatod egyéni elképzeléseidet is.

Óriási tudás, kis „dobozba” zárva.
Rengeteg energiával van tele ez a modern, önálló egységként használható GROOVEBOX-ba. Mélyreható és testre szabható, mégis szórakoztató és felhasználóbarát, minden pillanatban készen áll valami új létrehozására. Komponálj a rengeteg beépített hangszínnel, ütemmel és frázissal, melyek népszerű művészek és hangdizájnerek közreműködésével készültek. Fedezd fel a groovebox által kínált kreatív zenei környezetet, melyben szabadon kombinálhatsz loop-okat és one-shot mintákat dallamfrázisokkal, beleértve saját audiofelvételeket és MIDI szekvenciákat. Készíts felvételt és triggerelj klipeket, végezz áthangszerelést, újra-mintavételezést, felvétel-automatizálást és mindezt turbózd fel sávonkénti vagy globális effektekkel.

Klip alapú szekvenciák nyolc sávon.
Az MC-707 nyolcsávos szekvenszerét a mai elektronikus stílusok és különböző alműfajok megszokott munkamenetéhez optimalizálták. A TR-REC step szekvenszer pontos mása a klasszikus Roland dobgépekben találhatónak és tökéletes megoldást kínál a ritmuspart-ok gyors elkészítéséhez. A készülékhez tartozik 16 rendkívül érzékeny pad is, melyek a játékhoz vagy szekvenciális dobpart-ok, melodikus basszusszólamok vagy polifonikus akkordmenetek készítéséhez használhatók. A szekvenszerklipek még a potmétermozgásokat is tárolják a hangjegyadatokkal együtt. Ezáltal lenyűgözően mozgalmas effekteket lehet létrehozni, például intenzív Reverb egyetlen tapsra, lassan sweepelő szűrő stb.

Minden részletre kiterjedő szintézis.
Az MC-707 lehetővé teszi, hogy még mélyebbre áss a valaha gyártott legfejlettebb szintihangorrásunkban — a ZEN-Core szintézisrendszerben. Az elektronikus zene kifejlődésében nagy szerepet játszó, legendás Roland ritmusgépek és szintetizátorok hangszíneivel rendelkezik, beleértve a TR-808, TR-909, TB-303, JUNO-106 és SH-101 hangszereket. Az MC-707 azonban előre is tekint, hiszen modern digitális és hibrid hangszíneivel hozzájárul a jövő klasszikusainak megalkotásához — napjainkban.
Még több a ZEN-Core-ról

Felvételkészítés, mintavételezés, beállítás, keverés.
A szintézisalapú hangforrás mellett az MC-707 rendelkezik egy kiváló mintavételezővel is, azonnali felvételek készítéséhez, amely szinkronban vannak a projekt tempójával. Rögzíts éneket vagy hangszereket, importálj a saját könyvtáradból, majd készíts szekvenciákat, triggerelj frázisokat, one-shot mintákat és loop-okat. Az inspiráló, precíz szabályzóknak köszönhetően, a hangminták hosszát tetszés szerint szabhatod méretre vagy a lejátszás irányát megfordítva hozhatsz létre különlegesen lüktető ütemeket.

Stúdióminőségű effektek.
Az MC-707 masszív effektgyűjteményével dalaid kifinomultan és végleges formában szólalhatnak meg. Mind a nyolc sávhoz független effektprocesszor tartozik, rengeteg variációval. A Chorus effekt mélységet kölcsönöz a „szőnyeg”- és más szintetizátor-hangszíneknek. A Reverb és Delay effektek akusztikus tereket szimulálnak vagy lágy szekvenciákkal hozzák mozgásba a hangot. Az Overdrive, Distortion és erősítőszimuláció a szintetizátorok, gitárok és dobok intenzitását növeli. Végül a teljes mixet átküldheted olyan master-effekteken, mint például szűrők, bit-crusher-ek és Master busz kompresszor, melyek az egész felvételnek tiszta és energikus hangzást kölcsönöznek.

Közvetlen tapasztalat.
Praktikus kontrollereivel az MC-707 lehetővé teszi, hogy belemerülj a zenélésbe és ösztönösen legyél képes alkotni, a hangszer fizikai vezérlőinek segítségével. Az egyes sávokhoz tartozó fader-ekkel azonnal összekeverheted és elrendezheted a part-okat, a potméterekre pedig szabadon kijelölheted a vezérelni kívánt funkciót. Sőt, felveheted a potmétermozgásokat is, az automatizált lejátszáshoz. A 2 x 8-as felosztásban elhelyezkedő 16 dinamikaérzékeny pad nem csak dobhangok, hanem dallamok és akkordok lejátszására is alkalmas, valamint komplex akkordok triggereléséhez is használható.

A hangsúly a számítógépen.
Fejlett USB audiointerfész-funkcióinak köszönhetően az MC-707 egyszerűen integrálható DAW alkalmazásodhoz. Mind a nyolc part-ot felveheted független DAW sávokra és a dalt ott is befejezheted. Vagy mintavételezhetsz hangokat is a DAW-ról zenei alapok, stem-ek készítéséhez vagy egy kedvenc szoftverszintetizátorod hangjának használatához a következő élő fellépéseden.

Bővítés új hangszínekkel, loop-okkal és frázisokkal.
Az MC-707 egy frissíthető és bővíthető platform, amely mindig felkészülten várja a feladatokat. Tartsd mindig naprakészen projektjeidet online elérhető új loop-okkal, one-shot hullámformákkal, frázisokkal és szintihangszínekkel.
Fedezz fel projekteket

És mivel az MC-707 a ZEN-Core szintézisrendszert használja, rengeteg új hangszínhez juthatsz a Roland Cloud Manager-en keresztül elérhető ZEN-Core Sound Packs gyűjteményekkel.
Fedezd fel a hangszíneket

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz