0

Szintetizátor

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: SE-02

Roland SE-02 Boutique analóg szintetizátor

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:172 392 Ft
(135 742 Ft+ ÁFA)
195 900 Ft
-12%
db

VINTAGE HANGZÁS. MINDENT FELÜLMÚLÓ TELJESÍTMÉNY.
A Roland és a Studio Electronics együttműködéséből született SE-02 az új Roland Boutique Designer sorozat első bemutatkozó terméke. Az SE-02 diszkrét analóg áramkört használ a karakteres vintage szintetizátor hangzás létrehozásához, rengeteg programozási lehetőséggel kiegészítve. Kiváló minőségű potméterek és kapcsolók sokaságával, rendkívül kreatív szekvenszerével az SE-02 erőteljes hangzása a zenei kifejezést támogató vezérelhetőséggel párosul.

Főbb jellemzők:
 - Diszkrét analóg áramkör és külön potméterek az egyes funkciók vezérléséhez
 - Három feszültség-vezérelt oszcillátor hat hullámformával
 - Hőmérséklet-stabilizált oszcillátorok automatikus hangolással
 - 24 dB-es alul-áteresztő szűrő és Dual Gain-Stage erősítő
 - Három keresztmoduláció típus (XMOD), Feedback Loop és zajgenerátor
 - Tempó-szinkronizált LFO, kilenc hullámformával
 - Tempó-szinkronizált digitális Delay Bypass funkcióval, hogy az analóg jelút szükség esetén megmaradjon
 - Hangszínek mentése/behívása 384 Preset és 128 User memóriahely használatával
 - A zenekészítést támogató, egyszerűen kezelhető szekvenszer Song üzemmóddal
 - Hangjegy szekvenciák, Gate Time, Glide és szintetizátor paraméterek
 - CV, VCF CV és Gate bemenetek, valamint Trigger bemenet/kimenet
 - Külső bemenetek más hangforrásokról érkező jelek továbbítására az SE-02 szűrő szekciójára
 - Általános MIDI, USB-MIDI és USB-Audio funkciók
 - Chain Mode egy polifónikus szintetizátor létrehozásához két vagy több SE-02 összekapcsolásával MIDI-n keresztül

Túlszárnyalva a tipikus analóg koncepciót
Az SE-02 analóg szintetizátor hanggenerátora három feszültség-vezérelt oszcillátort, egy 24dB-es alul-áteresztő szűrőt és egy Dual Gain-Stage erősítőt foglal magába. Az oszcillátorok hat különböző hullámformát használnak az igazi analóg VCO-k jól ismert meleg és komplex hangkarakterével. Ezek a VCO-k ráadásul hőmérséklet-stabilizáltak, automatikus hangolással, ami tökéletes hanghűséget eredményez, kizárva minden negatív tényezőt.

Az SE-02 erőteljes és tömör hangja vastag mély tartománnyal és tiszta magas frekvenciákkal szólal meg - pontosan úgy, ahogy az elvárható egy klasszikus vintage szintetizátortól. Az SE-02 rengeteg vintage hangzás létrehozására képes és ez csak a kezdet. Három keresztmoduláció (XMOD) típus, egy Filter Feedback Loop, egy kilenc hullámformát használó, tempó-szinkronizált LFO, Envelope Sweep és Envelope Invert funkciók, oszcillátor szinkron, zajgenerátor és egy tempó-szinkronizált Delay effekt is része a hangszernek.

Ez a könnyen hordozható, kompakt méretű hangszer rengeteg strapabíró potméterrel és kapcsolóval van ellátva a kívánt hangzás gyors megformálásához. Minden kéznél van, logikus elrendezéssel és külön potméterekkel minden egyes funkciókhoz. Kezdeti lépésként az SE-02-vel összesen 384 előre programozott hangszín használható, melyek között klasszikus és modern hangszínek egyaránt szerepelnek. Ezeket a hangszíneket módosíthatjuk, de létrehozhatunk valami teljes újat is, a végeredményt pedig elmenthetjük a 128 felhasználói memóriahely bármelyikére.

A zenét még inkább támogató szekvenszer
Az SE-02 hatékony 16-lépéses szekvenszere a hangzást még mozgalmasabbá, dinamikusabbá teszi. MIDI-n, USB-n vagy a Trigger bemeneten keresztül szinkronizálható külső tempóhoz, a Pre-Step Gate Time, beállítható Glide, tempó és Patch szám pedig minden egyes szekvenciában tárolásra kerül. A előadást támogató kreatív eszközök között szerepelnek a Shuffle, Scale, Direction és First/Last Step funkciók is. Még a szinti paraméterek automatizálására is megoldható néhány művelettel. Kompakt mérete ellenére az SE-02 szekvenszere rendkívül hatékony és áttekinthető, így stúdióban és színpadon egyaránt megállja a helyét. Összesen 128 szekvencia pattern tárolható és 16 dal hozható létre, egyenként 16 part felhasználásával.

Modern rugalmasság
Az SE-02 strapabíró fém előlappal, valamint kiváló minőségű potméterekkel és kapcsolókkal van ellátva. Ez a vezérlési lehetőségekben kifogyhatatlan hangszer elég kisméretű ahhoz, hogy mindenhová elkísérjen. A Roland Boutique sorozat részeként a K-25m mini billentyűzettel és DK-01 dokkolóval együtt is használható, ami egy integrált billentyűzet hozzáadását, illetve a hangszer két különböző dőlésszögben történő használatát teszi lehetővé színpadon vagy stúdióban.

Az SE-02 praktikus 6,3mm-es sztereó aljzatai megkönnyítik a kábelek rendezett vezetését, a teljes méretű, általános MIDI aljzatokra pedig bármilyen billentyűzet ráköthető az SE-02 vezérléséhez. Az összes Roland Boutique szintetizátorhoz hasonlóan az SE-02-ben is megtalálható a Chain Mode funkció, amely segítségével két vagy több hangszert is összekapcsolhatunk MIDI-n keresztül a polifónikus hangzás eléréséhez.

A hangszer CV bemenetekkel is rendelkezik a hangmagasság és szűrőfrekvencia számára, így az a SE-02 képes tökéletesen együttműködni moduláris összeállításokkal és más vintage készülékekkel is. A külső audió jel átküldhető a szűrő szekción, az USB audió és MIDI képességek pedig tökéletes integrációt nyújtanak a számítógépes zenekészítéshez.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz