0

Szintetizátor

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: SH-01

Roland SH-01 Gaia virtuál analóg szintetizátor

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:219 912 Ft
(173 159 Ft+ ÁFA)
249 900 Ft
-12%
db

PILLANTÁS A MÚLTBA, ÚT A JÖVŐBE
Masszív hangzású, könnyen kezelhető, ára elfogadható. Ez a GAIA SH-01. Modern kivitelben, de a régi hangszerek bájával. Három hangforrás kínálta erőteljes virtuális analóg szintézis, könnyen áttekinthető, felhasználó barát kezelőfelülettel, amellyel még a kezdők is remek hangzásokat tudnak előállítani. A hangforrásból jövő jel könnyen követhető, logikusan elrendezett potméterekkel, tolópotikkal és gombokkal. Az egyszerű vezérelhetőségnek és a vastag hangzásnak köszönhetően, ez a kisméretű erőmű a különféle zenei műfajokban mozgó diákok, zeneszerzők, és koncertező zenészek kedvenc hangszerévé válhat.

Főbb jellemzők:
 - Erőteljes hangzás három virtuális analóg hangforrással, mindegyik különálló oszcillátorral, szűrővel, erősítővel, burkológörbével, és LFO-val
 - Egyidejűleg öt effekt használható, köztük Distortion, Flanger, Delay, Reverb, Low Boost, stb.
 - 64-hang polifónia a kompromisszum-mentes erőteljes hangzásért
 - Egyszerű, jól átlátható kezelőfelület az azonnali sikerélményhez és a szintézis folyamatának megértéséhez
 - Könnyű, kompakt kivitel, 37 teljes-méretű billentyű
 - Működés hálózatról, vagy elemről a hordozhatóság érdekében
 - Beépített D Beam, Arpeggiator, és Phrase Recorder (Frázis felvevő) 
 - USB portok a felhasználói hangszínek mentéséhez USB memóriára, és az audió/MIDI számítógépes csatlakozásához

TRIPLA VASTAG VIRTUÁLIS ANALÓG HANGZÁS
Próbáld ki az új, három hangforrást tartalmazó virtuális analóg motort, amely három teljes értékű szintetizátor vastag és erőteljes hangzását tartalmazza. Szólaltasd meg a Multimode három oszcillátorát, rezonáns szűrőit, multi-jelalakú LFO-it és erősítőit, valamint a kilenc burkológörbe generátort. Mintha három szintetizátor lenne egyben! A 64-hang polifónia lehetővé teszi, hogy a GAIA SH-01 képes legyen a kompromisszum-mentes, erőteljes hangzásra.

EGYMÁSRA RAKHATÓ EFFEKTEK
A lágy zengetéstől a karcos morgásig, az SH-01 multieffektjei képesek azonnal másik dimenzióba áthelyezni a hangzást. Egyidejűleg akár öt effektet is használhatunk, mely több tucat variációt eredményezhet. Az effektek közt megtalálható a reverb, distortion, fuzz, bit crash, flanger, phaser, pitch shifter, low boost, és a delay panoráma és tempó szinkronnal. Külön vezérlő potméterek az effektek valósidejű szerkesztéséhez.

HORDOZHATÓSÁG
A hozzávetőlegesen négy kilogrammos GAIA SH-01 könnyű, kompakt és ideális utazó zenészek számára. A 37 teljes-méretű billentyűből álló klaviatúra lehetővé teszi a kényelmes és természetes játékmódot. A szintetizátor működtethető hálózatról és elemről is, biztosítva az ideális hordozhatóságot. Az előlapon található elem-élettartam indikátor mindig jelzi az elemek töltöttségét, így soha nem kerülhetünk váratlanul kellemetlen helyzetbe. Amennyiben elemről működő erősítőhöz kapcsolod, mint például a Roland CUBE Street, MOBILE CUBE, BA-330 vagy KC-110, akkor a GAIA SH-01 bárhol használható lesz, ahol nincs hálózati feszültség sem*! Nyolc darab AA típusú Ni-MH újratölthető elemről működtethető.

KÖZVETLEN VEZÉRLÉS
Az előlapon található összes vezérlő kézre esik. Nincsenek rejtett menük, minden érthető. Csak játssz és használd a gombokat meg a tolópotmétereket, vagy mozgasd a kezed a láthatatlan D Beam előtt a drámai hatás kedvéért. A logikusan megtervezett kezelőfelületen balról jobbra jól követhető a hangforrás útja. A kezdőknek segít megérteni a szintézis egyes lépéseit, míg a tapasztaltabb zenészek szeretni fogják a GAIA SH-01 áttekinthetőségét zenélés közben is.

FRÁZIS FELVEVŐ ÉS ARPEGGIATOR
Tarts lenyomva egy hangot, vagy egy akkordot és hagyd, hogy az Arpeggiator automatikusan létrehozzon egy dallamot. A tempót a tap-tempó gomb segítségével állíthatod be. Továbbá a beépített Frázis Felvevő (Phrase Recorder) segítségével felveheted amit a billentyűkön játszol, valamint a gombok és a tolópotméterek mozgását is. A kontrollerek adatai függetlenül is lejátszhatóak, hogy valósidőben kiegészítsék a hangzást, miközben a billentyűkön játszol.

USB ÉS KÜLSŐ BEMENET
Egy egyszerű USB kábel segítségével összekötheted számítógépeddel (Mac vagy PC) és egy általad választott szoftveren keresztül megszólaltathatod a hangszert. Az SH-01 USB portjait használhatod a MIDI adatok fogadására, vagy küldésére és eltárolhatod hangszíneidet és frázisaidat (amit a Phrase Recorder-el rögzítettél) egy USB memórián. Az SH-01 külső bemenetére különféle külső audió eszközöket csatlakoztathatsz, mint például MP3-lejátszót és kedvenc dalaidat, kíséreteidet lejátszhatod – ideális lehet gyakorláshoz, vagy fellépéshez. A bejövő audió jelet megváltoztathatod a három Center Cancel móddal, ami elnémítja az előre-felvett ének, gitár, vagy basszus szólamokat.

*Nyolc darab AA típusú Ni-MH újratölthető elemről működtethető.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz