0

V-Harmonika

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: FR-1XB RD

Roland FR-1XB RD digitális tangóharmonika beépített hangszóróval gombos - piros

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Nincs raktáron

Webes ár: 643 192 Ft
(506 450 Ft+ ÁFA)
730 900 Ft
-12%
db

KOMPAKT, KÖNNYŰ KIVITEL, MEGÚJULT TULAJDONSÁGOK
A V-harmonikák forradalmasították a zenei világot és a Roland elkötelezte magát ezeknek a csodálatos hangszereknek a töretlen fejlesztése mellett. A népszerű V-harmonika család legújabb tagja az FR-1x sorozat. Ezek a kompakt, könnyű modellek megőrizték az előd FR-1-es széria sokoldalúságát és hordozhatóságát, kiegészülve USB funkciókkal és továbbfejlesztett fújtató elektronikával az érzékenység és precizitás érdekében. Az új generációs beépített hangszórókkal és a nagyobb kijelzővel (7-szegmens/3-karakter), az FR-1x billentyűs és gombos változata kis méreteinek dacára magasra állítja a mércét a harmonikák világában

Főbb jellemzők:
 - Széles sávú, minőségi hangszórók beépített basszus reflex doboz: 7 W x 2
 - USB memória port a Wave/MP3 lejátszáshoz, új hangszínek és adatok betöltéséhez illetve mentéséhez
 - Professzionális megjelenés, felhasználóbarát kezelés és 7-szegmenses 3 karakteres LED kijelző
 - Standard és Free Bass üzemmódok
 - 16 harmonika hangkészlet, 16 Orchestral hangszín, négy Virtual Tone Wheel beállítás, nyolc felhasználói program
 - Fekete és piros színben kapható

TÖKÉLETES VÁLASZTÁS PROFI ZENÉSZEKNEK ÉS TANULÓKNAK EGYARÁNT
Az FR-1xb harmonikák kisméretűek és könnyűek, tökéletesek fiatal zenészek számára, stúdió felhasználásra és iskolákban, de professzionális muzsikusok számára is a koncertszínpadokon. A V-harmonikák családjában ez a legkompaktabb sorozat, kompromisszumok nélküli hangminőséggel. Az FR-1xb elemekkel történő tápellátása és beépített hangszórói korlátlan mozgásteret biztosítanak a zenészek számára, legyen szó oktatásról, koncertezésről vagy stúdió munkáról, a legkülönbözőbb zenei műfajokban.

HARMONIKÁZNI BÁRHOL, BÁRMIKOR
A beépített hangszórók kiváló minőségű, irányított hangot sugároznak, de a csendes játékhoz csatlakoztatható fejhallgató is (külön megvásárolható). Mindezek mellett az FR-1xb tökéletes utazó hangszer is, mivel kompakt méreteiből adódóan kézipoggyászként is elhelyezhető a legtöbb repülőgépen.

A ZENEI KIFEJEZÉS SZÉLES TÁRHÁZA
Az FR-1xb hangszerekkel több, mint egy tucat különböző harmonika típus érhető el egy gombnyomásra. Ezen felül zenekari hangszíneken és a Rotary (forgóhangszóró) effektekkel megszólaló virtuális Tonewheel orgonákon is „harmonikázhatunk”. Továbbá a basszus és akkord gombokkal dob és egyéb ütőhangszerek is megszólaltathatóak.

Beépített USB-memória és USB-számítógépport
AZ USB memória port lehetővé teszi adatok (pl.: felhasználói program) kimentését egy USB memóriára illetve új hangszínek betöltését, MP3 és Wave fájlok kezelését. A zenei fájlokat használhatja oktatás céljából vagy koncerteken előadásának kibővítéséhez. Az USB számítógép port MIDI alkalmazások ( szekvenszer programok) elérését teszi lehetővé.

Gyorsabb reagálás és nagyobb érzékenység
A harmonika játékhoz optimalizált Roland hangforrásnak köszönhetően az FR-1xb a legigényesebb harmonikások igényeit is kielégíti. A technológiai fejlesztések következtében nyugodtan belemerülhet a játékba, különösen akkor, amikor megtapasztalja a hangszer megnövekedett reakcióképességét.

Set Editor szoftver
A dedikált alkalmazás lehetővé teszi saját FR-1xb User Set-ek (Orchestra, Orchestra Bass, Orchestra Chord hangszínek) létrehozását. Ingyenesen letölthető a Roland weboldaláról. Az USB porton keresztül a User Set-ek egyszerűen áttölthetők az FR-1xb-be.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz