0

Dobszettek

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: TD-17KV KIT

Roland TD-17KV KIT V-Drums hálóbőrös elektromos dobszett + MDS-COMPACT dobkarám

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:541 992 Ft
(426 765 Ft+ ÁFA)
615 900 Ft
-12%
db

*A lábgép nem tartozéka a szettnek.

Válj még jobb dobossá a lehető leggyorsabban!
Ha komolyan veszed a dobolást, olyan dobszettre lesz szükséged, amely támogatja ambícióidat. A V-Drums TD-17-es sorozat képes a játéktechnika minden apró árnyalatát közvetítetni, nem beszélve a gyors fejlődést elősegítő gyakorlófunkciókról. A TD-50 kategóriájú hanggenerátor és az új fejlesztésű ütőfelületek kombinációjának köszönhetően, ez a megfizethető dobszett nagyon közel áll az akusztikus dobok játékélményéhez - precízen visszatükrözi a dobosok számára fontos  fizikai mozgásokat, a dobverő koordinációt, valamint kéz-és lábmunkát. Ráadásul számos, beépített gyakorlófunkció segíti a dobtechnika fejlesztését, méri a fejlődés ütemét és növeli a motivációt. Jó dobossá válni kemény munka, de a TD-17 segíti céljaid elérését.

Főbb jellemzők:
- Ütőtechnika fejlesztése a nagyméretű, 12 colos hálóbőrös pergővel
- VH-10 lábcin természetes lengőmozgással és a nyitott/zárt pozíciók precíz érzékelésével
- A TD-50 hangmodultól átvett gazdag, természetes és dinamikus hangszínek
- Kifejező pedáltechnikák elsajátítása a KD-10 lábdobbal
- Két beütő cintányér és bővítési lehetőség az egyéni játékstílusnak és igényeknek megfelelően
- A tempóérzék fejlesztése a Time Check és Quiet Count funkciókkal a Coach Mode részeként
- Warm-up menü a napi bemelegítéshez
- Játék egy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott okostelefonról megszólaló dalokkal
- 50 prémium minőségű, beépített dobszett a legkülönbözőbb zenei stílusokhoz
- Téreffekt, amely segít alkalmazkodni a koncerthelyszín akusztikájához
- Saját dobhangzások létrehozása a gyári hangszínekből
- Saját hangminták importálása hangfelvételek dobhangszíneinek létrehozásához
- Gyakorlás egy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott okostelefonon lejátszott videoleckék hanganyagával fejhallgatón keresztül
- A játék és ritmusérzék fejlesztése az ingyenes ‘Melodics for V-Drums’ szoftverrel (PC/Mac)

Autentikus játékérzet és gyakorlást segítő funkciók
Ha rendszeresen akusztikus dobon játszol, nem kell változtatni a játékstílusodon, amikor átülsz ehhez az elektronikus dobhoz. A nagyméretű 12 colos pergőnek* és az akusztikus lábcinállványon is használható, természetes játékérzetet nyújtó lábcinnek** köszönhetően, kompromisszumok nélkül alkalmazhatod ugyan azt a játéktechnikát, amit megszoktál egy akusztikus dobon. A csúcsmodell TD-50 hanggenerátor tulajdonságai alapján a TD-17 hangszínek tökéletesen adják vissza egy akusztikus dob hangkarakterét, villámgyors reakcióidővel.
* A 12 colos PDX-12 dobtest csak a TD-17KV és TD-17KVX dobszettek tartozéka.
**A VH-10 lábcin csak a TD-17KVX modell tartozéka.

Valósághű ütőfelületek a kompromisszumoktól mentes doboláshoz
Egyes elektronikus dobszettekhez a megszokottnál sokkal kisebb padokkal készülnek. Mivel a dobverővel rendszerint a dobok közepét kell ütni, ezek a kisebb ütőfelületek negatív irányba befolyásolhatják a játékérzetet. Ez különösen igaz, ha egy 14 colos pergőről kell váltani egy 8 colos gumipadra. A 12 colos, hálóbőrös PDX-12 pergőn* beállítható a bőr feszessége a dobverő megfelelő visszapattanásához, miközben a káva sokkal közelebb áll egy akusztikus pergő kávájához, így a nyitott kávaütések megszólaltatásához a dobverő természetes szögben tartható. Ha komolyan veszed a dobolást, a TD-17 kompromisszumok nélkül képes támogatni zenei fejlődésedet és ambícióidat.
* A 12 colos PDX-12 dobtest csak a TD-17KV és TD-17KVX dobszettek tartozéka.

Ideális választás a lábcintechnikák tökéletesítéséhez
A TD-17KVX-hez tartozó VH-10 V-lábcin egycintányéros, lebegő konstrukcióval készül és hagyományos akusztikus lábcinállvánnyal használható. Ugyan azt a megszokott játékérzetet nyújtja, mint egy akusztikus lábcin, a dobverő természetes visszapattanásával és a citányér lengőmozgásával. Lehetővé teszi a cintányér nyitást/zárás mozgását, valamint  tányér/perem hangszínek megszólaltatását, ami elengedhetetlen része a hagyományos lábcintechnikáknak.
**A VH-10 lábcin csak a TD-17KVX modell tartozéka.

A kiváló hangzás még jobb előadást eredményez
A TD-17 hangmodulja a Roland felsőkategóriájú TD-50-es hangmoduljára épül, melynek a prizmatikus hangmodellezés- technológiája (Prismatic Sound Modeling) igazi élményt garantál a dobolás közben. Játék közben észre fogod venni, hogy az ütések erőssége és pozíciója rendkívül széles dinamikatartomány használatát teszi lehetővé és hatásos tonális változásokat idéz elő. A kávaütések, pergetések, előkék és szellemhangok a pergőn, dinamikus cintányérhangzás a beütőn, hosszan kitartott cintányérhangok, félig nyitott lábcinpozíció, illetve különböző káva-és tányérhangzások, mind tökéletes részletgazdagsággal és precízen szólalnak meg, teljesen sima átmenetekkel.

Egy akusztikus dobszett játékérzete, de csendesebb formában
Egy jó akusztikus lábdob jó nagyot is szól. A dobosok általában örülnek ennek, de a család vagy szomszédok már sokkal kevésbé. A KD-10 lábdobtest a legtöbb zajt kiküszöböli, de a hangzásban ennek ellenére megmarad a lábgépfej ütéseinek elmaradhatatlan puffogása, így ideális olyan otthoni környezetben is, ahol a magas zajszint problémákat okozhat. Kompatibilis az összes általános lábgéppel, legyen az szimpla vagy duplázó.

Akusztikus dobtechnikák előtérben
Az összes TD-17-es modell kompakt felépítésű, de a profi igények kiszolgálását célozza - különösen a TD-17KVX dobszett, melyhez két beütő cintányér és egy VH-10 lábcin tartozik. Az egyes ütőfelületek pozíciója és dőlésszöge teljes tartományban beállítható, a dobtestek és dobos közötti távolság pedig megegyezik az akusztikus dobszetteknél megszokottal.

Nélkülözhetetlen funkciók a dobolás fejlesztéséhez
Az izgalmasabb játéktechnikák elsajátítása előtt egy dobosnak először a feszes tempóra kell koncentrálni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az alapok megtanulását ne lehetne izgalmassá tenni. Ez az időszak elmaradhatatlan, a gyors fejlődés pedig rengeteg motivációt hordoz magában. A TD-17 modul Coach Mode funkciója a napi gyakorlás támogatására lett kifejlesztve. Használható a bemelegítéshez, a tempóérzet és állóképesség fejlesztéséhez, a pontozásos kiértékeléssel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés.

A ritmusérzék elmélyítése
Time Check módban metronómra kell dobolni, ami a ritmikai pontosságot fejleszti. A pontos ütések száma százalékos értékként jelenikmeg a képernyőn, de azt is mutatja, hogy melyik ütés sietett, késett vagy szólt pontosan. A Time Check rendszeres használata óriási segítség a ritmusérzék fejlesztéséhez.

A belső temóérzék fejlesztése
A Quiet Count mód kiváló segítség a belső tempóérzék hatékony fejlesztéséhez. Az első néhány ütemben hallható a metronóm meghatározott hangerővel, ami kikapcsol a következő néhány ütemre. A „néma” ütemekben csak a belső tempóérzékünkre hagyatkozhatunk, amíg vissza nem tér a metronóm. Minél többet használod, annál jobb lesz a belső tempód.

Hatékony bemelegítés
A WarmUp mód még élvezetesebbé teszi a napi gyakorlást. Öt, tíz vagy tizenöt perces bemelegítések közül választhatsz, különböző nehézségi szintekkel és beállítható tempóval. Egy sor gyakorlattal, beleértve ritmus-és tempóváltásokat, valamint a játék pontosságának értékelését, ez a mód tökéletesen felkészít a további gyakorlásra. A végén kapsz egy átfogó kiértékelést, ami alapján tovább fejlesztheted magad.

Csatlakozz kedvenc zenekarodhoz – meghallgatás nélkül
Klassz dolog végeláthatatlan dobszólókat játszani otthon, de egy igazi dobosnak másra is szüksége van. A dalok tanulása és zenekari próbák nélkülözhetetlen részei a munkának. A TD-17 lehetővé teszi, hogy Bluetooth-on keresztül játssz le dalokat kíséretként az okostelefonodról, és fejhallgatón keresztül hallgasd az összhatást. Az ellenőrzéshez fel is veheted és vissza is hallgathatod a játékodat.

Zenekari játék – bármilyen környezetben
Zenekari tagként nem könnyű feladat mindenkit összehozni egy próbára. De mit szólnál, ha nem neked kellene menni a próbára, hanem a próba jönne hozzád A demodalok dobszólamait az okostelefonodról is gyakorolhatod napi szinten, akkor is, ha éppen nincs zenekar körülötted. Aztán, ha minden számot összeraktál, jöhetnek a zenekari próbák.

Felvételkészítés Zenehallgatás Tanulás
A dobolás rendszeres  visszahallgatása a fejlődés egyik záloga. Játék közben másképp hallod magad, de a TD-17-es modul beépített felvevőjével visszahallgathatod és utólag is értékelheted a dobolásodat. Továbbá a beépített demodalokkal vagy SD kártyán tárolt dalokkal is készíthetsz felvételeket, de YouTube videók hanganyagát is használhatod.

Felkészülés az élő koncertekre
Fontos, hogy a gyakorlás vagy próbák során ugyan azokat a megszokott dobhangzásokat használd, mint utána a színpadon. A TD-17 kifejező, modellezett dobhangszínei a felsőkategóriájú TD-50-estől származnak, így biztosan megtalálod a koncertekhez is a tökéletes dobhangzást.

Találd meg a zenéhez tökéletesen illő dobszettet
A TD-17-es modul 50 prémium minőségű dobszettet tárol a profi igények kielégítéséhez. Az ‘Acoustic’ kategória természetes, meleg hangzással. A‘Compact’ kategória kisebb színpadokra jellemző hangzással. Az ‘Arena Stage’ kategória nagy, szabadtéri színpadokra emlékeztető hangzással. A “Studio” kategória tiszta hangzással felvételkészítéshez. A “Fat Rock” gazdagsága vagy a “Speed Metal” intenzitása… a TD-17 modulban ott a megoldás, legyen szó bármilyen zenéről,

Ismerd meg a koncerthelyszínt, mielőtt megérkezel
Mielőtt megérkezel a koncertre, ismerkedj a hely akusztikájával. A TD-17-es modul beépített Reverb és Ambience effektjeivel kényelmes, otthoni környezetben is szimulálható egy koncerthelyszín akusztikája, ami segít elkerülni a meglepetéseket.

Hozd létre saját dobszettedet
Napjaink profi dobosai általában több alkotóelemből álló dobhangszíneket használnak. Például több különböző pergő hangjából hoznak létre egy sajátos pergőhangszínt, amely hangindítás vagy téreffektezés terén egyéni jellegzetességeket hordoz. A TD-17 is lehetővé teszi saját dobszettek összeállítását a beépített Pitch Control, EQ funkciókkal, effektekkel stb.

Importálj hangmintákat és hozz létre stúdióhangzást
Bizonyos előadásokhoz speciális hangszínekre van szükség. A TD-17-es lehetővé teszi hangminták importálását is, így a dobhangszínek mellett teljes audiofrázisokat, szekvenciákat vagy vokálokat is meg lehet szólaltatni. Az importált hangmintákat a TD-17 belső hangszíneivel is össze lehet keverni még erőteljesebb és teltebb dobhangzások létrehozásához.

Tanulj saját tempód szerint online zenei leckékkel és zenei alkalmazásokkal
A beépített „dobtanár” mellett számos további lehetőség nyílik online zenei leckék vagy különböző számítógépes zenei alkalmazások használatára. A TD-17 fontos célja a zenei képességek fejlesztése olyan módszerrel, ami hozzád a legközelebb áll.

Dobolj együtt videoleckékkel – vezeték nélkül egy okostelefonnal
Helyezd az okostelefont a modul előlapjára, csatlakoztasd Bluetooth-on keresztül és hallgasd együtt a videoleckét a saját játékoddal monitorhangszórón vagy fejhallgatón. Nézd a telefonon a videót és közben dobolj együtt a hanganyaggal!

Élvezetes tanulás a Melodics használatával
Élvezd a tanulást és fejlődj gyorsan a Melodics for V-Drums letöltésével. Ez egy ingyenes zenei alkalmazás Windows vagy Mac számítógépre. Számos ingyenes dobleckével fejlesztheted a tempóérzéket, pontosságot és izommemóriát, előfizetőként pedig több mint 70 további prémium tartalom érhető el, melyek száma hétről-hétre bővül.

Bővítsd, ha kell!
A Roland V-Drums minden eleme megbízható - a hangmodulnak, ütőfelületeknek és pedáloknak minden helyzetben ki kell állni a próbát. A TD-17-es sorozat ütőfelületei és pedáljai jól bírják az igénybevételt és hosszú ideig kiszolgálják az igényeket. A dobtudásod fejlődéséhez azonban a hangszerednek is alkalmazkodni kell, ezért a TD-17-es kiegészíthető még egy beütő cintányérral vagy második pergővel, így tényleg biztos lehetsz abban, hogy a hangszereddel a profik világába léptél.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz