0

Dobszettek

új
-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: TD-50KV2 KIT

Roland TD-50KV2 KIT V-Drums hálóbőrös elektromos dobszett + MDS-STG2 dobkarám

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Nincs raktáron

Webes ár: 2 463 912 Ft
(1 940 088 Ft+ ÁFA)
2 799 900 Ft
-12%
db

* A lábgép a dobszék a pergőállvány és a lábcinállvány nem tartozéka a szettnek.

TD-50KV2 V-Drums
Az elérhető legkiválóbb elektronikus dobjaink 

Csúcsmodell V-Drums szett, TD-50X hangmodullal, Prismatic Sound Modeling technológiával, valamint fejlett digitális pergővel, kísérővel és lábcinnel.
A csúcsmodell TD-50KV2 a V-Drums innováció csúcspontját képviseli, és mindenhol a lehető legteljesebb játékélményt nyújtja. Nagy méretű, korszerű ütőfelületek és cintányérok, beleértve egy innovatív digitális pergőt, kísérő cintányért és lábcint, melyek rendkívül árnyaltan adják vissza a játék minden apró részletét. A legújabb TD-50X modul páratlan hangzást és játékérzetet garantál, részletes szerkesztési lehetőségekkel, hogy saját elképzelésednek megfelelően állíthasd be a hangot, továbbá profi csatlakoztatást bármilyen játékkörnyezethez. Ha a legtökéletesebb V-Drums élményre vágysz, ne keress tovább, próbáld ki aTD-50KV2 dobszettet.

Főbb jellemzők:
• Csúcsmodell elektronikus dobszett a Roland legfejlettebb V-Drums innovációival
• Új generációs TD-50X hangmodul a legújabb Prismatic Sound Modeling és PureAcoustic Ambience technológiákkal
• 14"-os PD-140DS digitális pergő, 18"-os CY-18DR digitális kísérő cintányér és új fejlesztésű 14"-os VH-14D digitális lábcin
• Két PD-108-BC felső tam két PD-128-BC álló tam
• 14"-os CY-14C-T és 16"-os CY-16R-T beütő cintányér, melyek 40%-kal vékonyabbak, mint a korábbi V-cintányérok a még nagyobb rugalmasság és szabadabb lengő mozgás érdekében.
• 18"-os KD-180 lábdob, nyírfából készült dobtesttel és a Roland fejlett levegőcsillapítással működő mechanizmusával.
• Több mint 900 beépített hangszín, beleértve sok új lábdobot, pergőt, lábcint, tamot és cintányért.
• Játékra kész beállítások legendás és kortárs dobszetthangszínek, célirányosan a telt, átütő és dinamikus hangzáshoz hangolva
• Praktikus kezelőfelület dedikált gombokkal és faderekkel a dobhangok kiválasztásához, testreszabásához és keveréséhez
• Stúdióminőségű effektek széles választéka, beleértve az EQ-kat, a kompresszorokat, visszhangokat, multi-effekteket stb.
• Sztereó XLR master kimenet és nyolc szimmetrikus, TRS direkt kimenet keverők számára
• 32 csatornás, integrált USB audió/MIDI interfész a profi számítógépes zenekészítéshez
• Négy analóg Aux trigger-bemenet az egyszerű dobszettbővítéshez
• Mix bemenet a gyakorláshoz okostelefonról vagy laptopról lejátszott zenékkel
• Saját WAV hangminták importálás SD kártyáról
• Gyakorlást támogató beépített funkciók a dobtudás fejlesztéséhez
• Nagy méretű MDS-Stage 2 dobkarám, krómozott felülettel és előre kialakított csatornákkal a kábelek elvezetéséhez

Prismatic Sound Modeling: Érezd a különbséget
A TD-50X prizmatikus hangmodellezésének köszönhetően az elektronikus dobok olyan életteli hangzással szólalnak meg, mint egyetlen más rendszernél sem. A többrétegű hangmintákat világszínvonalú stúdiókban rögzítettük, és a több mint két évtized alatt kifejlesztett, kifinomult viselkedésmodellezési technikákkal keltettük életre. Ezt a forradalmi technológiát egy prizma ihlette - amely egyetlen fehér fénysugarat bont fel a színspektrum valamennyi alkotóelemére - a mi megközelítésünkhöz hasonlóan, amely képes minden verőütésre korlátlan számban létrehozni különböző színezetű hangokat. A kezdeti hangindítást a gazdag felhangok összetett keveréke követi, akárcsak az akusztikus dobok és cintányérok esetében. Érzékelheted a hang árnyalt változását a játék közben, azt a mágikus, interaktív kapcsolatot, amely segít teljesen belefeledkezni a zenélés örömébe. A finom "szellemhangoktól" és részletgazdag artikulációtól kezdve a leghangosabb és legintenzívebb játékig a dobolásodnak nincsenek határai a TD-50X modullal.

Roland digitális ütőfelületek: az elektronikus dobolás forradalma
Innovatív digitális ütőfelület-technológiánk teljes mértékben kihasználja a Prismatic Sound Modeling által nyújtott lehetőségeket a zenei kifejezés terén. A pergő, kísérő és lábcin több szenzorral van ellátva a precíz ütésérzékeléshez, amelyhez a TD-50X modul villámgyors jelfeldolgozása társul az akusztikus hangszerekre jellemző részletgazdag játék megvalósításához. Minden játéktechnika zökkenőmentesen alkalmazható, például a kísérő elnémítása egyetlen érintéssel, bőrütések, kávázás vagy keresztverőzés közötti sima váltás a pergőn. Érintésérzékeny ütőfelületével, hangzásbeli variációival és nyitott/zárt hangzásainak rengeteg árnyalatával a VH-14D minden eddiginél magasabb szintre emeli az elektronikus lábcinjátékot.

Autentikus hálóbőrök
A TD-50KV2 dobszett a Roland híres, többrétegű halóbőreivel készül. Háromrétegű bőr található a pergőn és kétrétegű bőr a tamokon. Ezek biztosítják a dobverő természetes ellenállását és visszapattanását, a lehető legtermészetesebb játékérzet elérése érdekében. Csakúgy, mint az akusztikus dobokon, a megszokott dobkulccsal is tetszés szerint állítható be a bőr feszessége. És mivel ezek a hálóbőrös ütőfelületek nagyon kevés akusztikus zajt keltenek, a TD-50KV2 tökéletes választás a fejhallgatóval történő csendes gyakorláshoz, valamint a teljes hangerőkontrollt igénylő élő fellépésekhez egyaránt.

Gondolkodj nagyban
Hagyományos méretű és nagy átmérőjű pergőjével és tamjaival a TD-50KV2 egy prémiumminőségű akusztikus dobszett hangulatát biztosítja. Látvány terén a 18"-os KD-180 semmiben sem különbözik egy hagyományos lábdobtól, a Roland speciális levegőcsillapítással működő mechanizmusa pedig természetes ellenállást és sziklaszilárd triggerelést garantál. A nagy méretű cintányérok a korábbiakhoz képest 40%-kal vékonyabbak, és az eddigi legtökéletesebb játékérzetet nyújtják.

Azonnali játékélmény
Képzelj el egy világszínvonalú stúdióban felállított, bemikrofonozott, effektezett és kikevert akusztikus dobot - ezt tapasztalhatod a TD-50X modul gyári dobszettjeinek megszólaltatásával. A legjobb dobosokkal és hangmérnökökkel megalkotott, inspiráló dobszettek segítségével egyetlen gombnyomással válthatsz a stílusok között, a hagyományos jazztől a falrengető metálig.

Saját dobhangzás létrehozása
A gyári hangszíneken túl a TD-50X lehetővé teszi a dobhangzás egyéni megformálását is, akárcsak egy akusztikus dobszett esetén. Gyorsan beállíthatod a hangolást és a tompítást, de mélyebbre is áshatsz és felépíthetsz egy dobszettet az alapoktól kezdve a dobtest mélységének, a dobbőr típusainak, a cintányér karakterisztikáinak stb. kiválasztásával. Ezután helyezd el a dobszettet az akusztikai térben a PureAcoustic Ambience használatával, a hely típusának, visszhangjának és egyéb paramétereinek teljes körű beállításával.

Egy stúdió, amely mindig rendelkezésre áll
Miután elvégezted a dobszett beállításait, használd a TD-50X lenyűgöző stúdióeszközeit a tökéletes, keverésre kész hangzás eléréséhez. Végezd el a mikrofonbeállításokat a dobszett különböző elemeire, majd használd az EQ-t, kompresszorokat stb. a hangzás további módosításához. A hang kiterjedésének és színezetének beállításához kiváló minőségű visszhangok és multi-effektek széles választékát használhatod.

Keverd a hangot a dobszetten kívül
Élő fellépéseknél az elektronikus dobhangok külső processzálása szinte elengedhetetlen. A TD-50X tíz szabadon megcímezhető kimenettel rendelkezik, hogy a hangmérnök bármelyik dobot tetszés szerint effektezhesse. A modul előlapján található faderek segítségével pedig könnyedén vezérelheted a keverést a színpadról is, amikor egyedül vagy. Számítógépes zenekészítés esetén akár 32 csatorna digitális audió és MIDI adatok küldhetők ki USB-n keresztül, első osztályú hangminőség mellett.

A személyes gyakorlópartnered
A TD-50X olyan gyakorlást támogató funkciókkal rendelkezik, melyek minden dobolásra szánt pillanatot szórakoztatóvá, eredményessé és hatékonnyá tesznek. A ritmusérzék javításához egy beépített metronóm és Coach mód gyakorlatok állnak rendelkezésre, vagy egyszerűen jammelhetsz is okostelefonról vagy laptopról lejátszott zenékkel. A beépített felvevővel bármikor rögzítheted és visszahallgathatod saját játékodat, sőt, a felvételt exportálhatod is a kísérettel együtt vagy anélkül, ha szeretnéd megosztani másokkal. A Melodics ™ desktop alkalmazás további lehetőségeket kínál a gyakorláshoz, 40 zenei leckét ingyenesen, vagy korlátlan hozzáférést előfizetéssel.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz