0

Dobszettek

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: VAD-506 KIT

Roland VAD-506 KIT V-Drums Akusztik design elektromos dobszett

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:1 583 912 Ft
(1 247 175 Ft+ ÁFA)
1 799 900 Ft
-12%
szett

* A lábgép a dobszék a pergőállvány és a lábcinállvány nem tartozéka a szettnek.

Az egyedülálló V-Drums Acoustic Design játékélmény
Amikor egy hagyományos méretű dobszett látványára vágysz a színpadon — az elektromos dobok adta lehetőségek kényelmével — a VAD506 tökéletes megoldást kínál a számodra. Ez az ötrészes, prémiumminőségű, fúziós dobszett, gondosan megmunkált felületű, hagyományos fa dobtestekkel készül, krómozott, duplán megerősített állványokkal, melyeknek köszönhetően megtévesztésig hasonlít egy akusztikus dobszettre. A Roland fejlett, digitális érzékelő-technológiája és a dinamikus TD-27-es dobmodulja hangzás és játékérzet tekintetében páratlan élményt nyújt, tökéletes dinamikai részletgazdagsággal megszólaltatva minden ütést, ghost hangot, pergetést.

Főbb jellemzők:
- Ötrészes V-Drums Acoustic Design dobszett, teljes méretű dobtestekkel és duplalábas, krómozott állványokkal
- TD-27 hangmodul, a felsőkategóriájú TD-50-től átvett, fejlett Prismatic Sound Modeling technológiával
- 14”-os PD-140DS digitális pergő és 18”-os CY-18DR digitális kísérő cintányér, nagy felbontású, többérzékelős jeladással a páratlan dinamika és precíz pozícióérzékelés érdekében
- 10”-os PDA100-MS felső tam, 12”-os PDA120-MS felső tom, 14”-os PDA140F-MS álló tam és 20”-os KD-200-MS lábdob krómozott hardverekkel és Midnight Sparkle borítással
- További cintányérok a szettben, úgymint 12”-os VH-10 lábcin, 14”-os CY-14C-T beütő és 16”-os CY-16R-T beütő/kísérő
- Új fejlesztésű PureAcoustic Ambience technológia, mely inspiráló akusztikus teret szimulál
- Egyszerűen áttekinthető kezelőfelület a dobhangszínek gyors kiválasztásához és szerkesztéséhez
- Saját WAV hangminták importálás SD kártyáról
- Sztereó mix kimenet és két címezhető hangkimenet független dobhangok külön hangosításáhhoz
- 28 csatornás, integrált USB audió interfész a profi számítógépes zenekészítéshez
- Három Aux trigger-bemenet az egyszerű bővítéshez
- Bluetooth funkció okostelefonról vagy számítógépről streamelt zenék fogadásához
- Beépített gyakorló funkciók a dobtudás fejlesztéséhez

Az akusztikus dobolás lebilincselő élménye
Ragyogó megjelenésével, ismerős felépítésével és inspiráló játékérzetével a csúcsmodell VAD506 dobszetten minden dobos azonnal otthonosan fogja érezni magát. 14”-os fém pergő, 10”-os és 12”-os felső tamok, 14”-os álló tam és 20”-os lábdob – hagyományos méretű, fából készült dobtestek autentikus megjelenéssel és hamisítatlan akusztikus játékérzettel. 12”-os lábcin, 14”-os és 16”-os beütők (mindkettő vékony kivitelű, texturált felülettel), valamint egy 18”-os kísérő természetes színpadi megjelenéssel és kompromisszumok nélküli játékérzettel.

14”-os Digitális pergő és 18”-os Digitális kísérő cintányér
A Roland innovatív digitális ütőfelület-technológiája még valósághűbb V-Drums játékélményt garantál. A TD-27-es modulhoz USB kábellel csatlakozó digitális pergő és kísérő cintányér tökéletesen dolgozik együtt a hangforrással a lehető legtermészetesebb és részletgazdagabb játékélmény érdekében. A többérzékelős rendszer és a villámgyors jelfeldolgozás lenyűgöző visszajelzést ad játék közben, természetesen közvetítve minden kifinomult dobtechnikát.A pergő precízen érzékeli a ghost hangokat, kávaütéseket és fektetett verős játék technikát, a modul precízen alakítja hanggá a jelet, a széles hangtartományban megszólaló kísérő pedig egyetlen kúp-vagy tányérérintéssel, könnyedén elnémítható.

Az akusztikus dobok természetes játékérzete
A Roland legendás, többrétegű, hálóbőrös ütőfelületei nagyban hozzájárulnak az autentikus játékérzethez, a bőrök feszességével pedig minden stílushoz egyéni elképzelés szerint beállítható a verő visszapattanása. A speciális lábdob esetében a Roland innnovatív air-damper mechanizmusa „mozgatja a levegőt” a dobtesten belül és ezáltal az akusztikus dobokhoz hasonló, természetes ellenállást fejt ki, amikor a lábgép megüti a bőrt.

Prismatic Sound Modeling technológia
A TD-27-es modul hangszínei a felsőkategóriás TD-50-től származnak és pont olyan életteli és lélegző megszólalásúak, mint az akusztikus hangszerek. Először világklasszis stúdiókban mintavételezzük a legjobb dobokat, ütőhangszereket és cintányérokat, beleértve a vintage és a modern hangszereket egyaránt. Ezután a Roland egyedi Prismatic Sound Modeling technológiáját adjuk hozzá a hangmintákhoz, amely az évtizedek alatt tökéletesített viselkedés-modellezéssel kelti életre a hangot. Ennek köszönhetően a dob vagy cintányér megütésekor nem egy konzervált hangszín szólal meg, hanem egy teljes értékű hangszer, amely minden tekintetben úgy reagál, mint akusztikus rokonai, lenyűgöző hangzásbeli változatossággal.

Saját dobszett létrehozása
Egy akusztikus dob esetében a hangzás a bőrök cseréjével, hangolással, tompítással, a pergősodrony feszességének beállításával, a lábgépfej cseréjével stb. változtatható meg. Ez mind lehetséges a TD-27-es modullal is, így minden dobszettet a kívánt zenei szituációnak megfelelően állíthatsz be. Válaszd ki a hangszínt egy dob megütésével, majd állítsd be a kívánt hangzást a gombok, pótméterek és különböző szerkesztési eszközök segítségével. A szerkesztéseket automatikusan menti a modul, hogy minden pillanatban a játékra koncentrálhass. Ráadásul saját hangminták betöltése és hozzáadása is lehetséges, melyek még személyesebbé tehetik a dobszett hangját.

Duplalábas, krómozott állványok
Az akusztikus dobokhoz tartozó állványok nemcsak klasszikus megjelenést sugároznak, hanem a játékérzetet is befolyásolják. A tam ütőfelületek tartói megegyeznek az akusztikus tamokhoz használt tartókkal - ezért pont ugyanúgy reagálnak az ütésekre. Az új fejlesztésű, vékony cintányérok pedig speciális gömbcsuklóval kapcsolódnak az állványhoz a természetes lengő mozgás eléréséhez. Minden állvány duplalábas a sziklaszilárd stabilitás érdekében, és egyszerűen beállítható az igényeknek megfelelően.

PureAcoustic Ambience technológia
Az új PureAcoustic Ambience technológia az egyes dobszettek hangját optimalizálja, lenyűgözően természetes és lebilincselő térérzetet keltve játék közben. De mélyebbre ásva beállíthatjuk a mikrofonok pozícióját is az adott dobszetthez, valamint az átfogó hangzást az új fejlesztésű térmikrofon-szimulációval. És végül rendelkezésre állnak beépített multieffektek és keverési lehetőségek is, akárcsak egy teljes értékű stúdiókonzol esetében, tranziens, parametrikus EQ, kompresszor, reverb, delay és egyéb effektek az igényeidhez igazítva.

Sokrétű csatlakoztatás színpadon és stúdióban
A számos csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően a VAD506 fantasztikus hangzást garantál az élő koncerteken vagy felvételkészítéseknél. A TD-27-es modul sztereó kimenetén keresztül egy dobszett valamennyi hangszínét kiküldi, de van két direkt kimenet is, melyekről a pergő, lábdob vagy más hang kiküldhető ki egy keverőpultra a független keverés érdekében. Stúdióban a beépített USB audiointerfész megkönnyíti a számítógépes zenekészítést, és egyetlen kábelen keresztül akár 28 audiocsatorna kezelhető. A MIDI kommunikáció a dedikált ki-/bemeneteken és USB-n keresztül is támogatott, amely lehetővé teszi a szinkronizálást más MIDI berendezésekkel, illetve egy számítógépes szoftver hangszíneinek triggerelését.

Egyszerű bővíthetőség
A VAD506 lehetőséget ad a rugalmas bővítésre. A TD-27-es modul három Aux trigger-bemenetén keresztül egyszerűen adhatsz hozzá további tamokat és cintányérokat. Természetesen, ugyanígy megvalósítható egy kétlábdobos összeállítás is. Lehet bármilyen ötleted, az Aux trigger-bemenetek segítségével felépítheted a számodra ideális dobszettet.

Bluetooth kapcsolat és beépített gyakorlófunkciók
A beépített Bluetooth lehetővé teszi zenék megszólaltatását egy okostelefonról vagy laptopról a modulon keresztül, ha fejhallgatóval szeretnél jammelni. Játssz együtt kedvenc dalaiddal vagy keverd hozzá egy YouTube oktatóvideó hangját a dobszett hangjához. A gyakorlófunkciókkal hatékonyan tökéletesíthető a dobtudás, a metronóm pedig hozzájárul a belső tempóérzék fejlesztéséhez. Továbbá a játék azonnali felvétele és visszahallgatása gyorsan rámutat a további gyakorlást igénylő részekre.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz