0

Ütőhangszerek

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: EC-10

Roland EC-10 elektromos hibrid cajon

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:155 672 ft
(122 576 ft+ ÁFA)
176 900 ft
-12%
db

INNOVATÍV HIBRID CAJON, BEÉPÍTETT ELEKTRONKUS HANGSZÍNEKKEL
A különleges és sokoldalú EC-10 ELCajon akusztikus hangjához elektronikus hangszíneket is hozzáadhatunk. Az EC-10 valójában egy hagyományos akusztikus Cajon, amely önmagában is kiválóan szól. Azonban a beépített Roland elektronikus ütőhangszer csúcstechnológiával kiegészítve, ez a hangszer képes más hangszínek - például tamburin, shaker, akusztikus pergő, elektronikus dobok, hangeffektek stb. - megszólaltatására is, összeolvasztva a hagyományos Cajon hangzással. Az EC-10 ELCajon az elektronikus ütőhangszerek dinamikus világába kalauzol minden Cajon rajongót, saját erősítő rendszerrel rendelkezik, a tápellátása pedig elemekkel biztosítható.

Főbb jellemzők:
- Különleges hibrid ütőhangszer, amely egy hagyományos akusztikus Cajon és a Roland elektronikus ütőhangszer technológiájának ötvözete.
- Általános Cajon méret (50 x 30 x 30 cm), kiváló minőségű, trópusi fából készült ütőfelülettel
- A Cajon akusztikus hangjával együtt megszólaltatható 30 beépített elektronikus ütőhangszer szett
- Minden egyes ütőhangszer szetthez két független hangszín tartozik
- Sok kiválasztható akusztikus és elektronikus hangszín a legkülönbözőbb zenei stílusokhoz
- Stúdió minőségű akusztikus Cajon hangszínek az energikusabb akusztikus hangzáshoz
- Jól áttekinthető vezérlőpanel az ütőhangszer szettek kiválasztásához, valamint a jelszint és hangerőarány beállításhoz
- Beépített erősítő és koaxiális hangszóró
- 12 óra folyamatos működés 6db ceruzaelemmel

Egy igazi akusztikus Cajon és egy Roland hangmodul egyben
Kompakt méretének és sokoldalúságának köszönhetően a Cajon egyike a legnépszerűbb ütőhangszereknek, koncerttermekben és utcán egyaránt. A beépített Roland hangmodult az ütőfelülethez és peremhez kapcsolódó két független érzékelő hajtja meg. Ennek köszönhetően az EC-10 új zenei dimenziókba kalauzol a hangzás terén, miközben megtartja a Cajon eredeti akusztikus hangját is. A hozzáadható tamburin, djembe, TR-808 pergő vagy elektronikus lábdob hangszínek változatosabbá, erőteljesebbé és izgalmasabbá varázsolják a Cajon hangzást. Az akusztikus Cajon hangzás kiegészíthető stúdió minőségű Cajon hangszínekkel is a tömörebb és energikusabb megszólalás érdekében.

Egyszerű kezelés a játék közben
Az EC tetején található vezérlőpanelen keresztül egyszerűen elérhető a hangszer összes beállítása a játék közben. Külön gombokkal lehet hangszín kategóriát váltani, a szomszédos gombokkal pedig kiválasztható a kívánt hangszín variáció az adott kategórián belül. Ezután a hátlap Volume potméterével állítható be a hozzáadott hangszín hangereje, a Trigger Balance potméterrel pedig az ütőfelület hangszín és a perem hangszín hangerőaránya. Továbbá beállítható a trigger érzékenység is a játékstílusnak megfelelően.

Beépített hangrendszer és elemes tápellátás
A Cajon egyik hatalmas előnye az egyszerű használat. Miközben az EC-10 high-tech electronikát rejt, tökéletesen megtartja a hangszer hagyományos , egyszerű felépítését. A beépített erősítő és koaxiális hangszóró nyújtotta kiváló hangzás vetekszik az akusztikus gitár erősítő megszólalásával, a 6db ceruzaelem pedig 12 óra folyamatos működést biztosít a hosszú jammelésekhez. A hangszer rendelkezik egy audió bemenettel is, amely lehetővé teszi a zenelejátszást egy okostelefonról vagy más dallejátszóról a gyakorláshoz vagy előadáshoz. És mivel az EC-10 egy igazi akusztikus hangszer, az elektronika bármikor ki is kapcsolható, ha csak az akusztikus Cajon hangra van szükség. Ráadásul rá is ülhetünk, ha otthon vagy a stúdióban épp nincs kéznél még egy szék.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz