0

Ütőhangszerek

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: SPD-1E

Roland SPD-1E ütőhangszer elektromos ütős hangszínek

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:84 392 Ft
(66 450 Ft+ ÁFA)
95 900 Ft
-12%
db

Elektronikus dob hangszínek hozzáadása az előadáshoz a lehető legegyszerűbben
A Roland SPD::ONE ELECTRO egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dob hangzások hozzáadását az előadásukhoz. Összesen 22 ikonikus hangszín érhető el, beleértve az erőteljes 808 lábdobokat, kövér pergőket, átütő tapsokat, elektronikus kolomp hangszíneket és sok mást, de saját audió hangzások importálására is lehetőség kínálkozik a USER hangszín bankba. Az SPD::ONE ELECTRO egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE ELECTRO működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer összeállítás vagy dob szett részeként is a tartozék rögzítő bilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlő panelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE ELECTRO egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Főbb jellemzők:
- Könnyű, kompakt digitális Percussion pad, amely dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható
- 22 beépített dob hangszín, beleértve TR-808, TR-909 hangszíneket is
- Saját WAV adatok importálása USB-n keresztül a USER hangszín bankba
- Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
- Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
- Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
- Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
- Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dob állványra vagy mikrofon állványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel

Dobverővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad
Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE ELECTRO minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Hangszínek széles palettája
Az SPD::ONE ELECTRO összesen 22 ikonikus hangszínt tárol, beleértve a Roland legendás TR-808 és TD-909 dobgépeiből átvett dobokat és ütőhangszereket. Ezek között 808 lábdobok, vastag pergők, 808 lábcinek, tapsok és más hangszínek is helyet kaptak. Ráadásul minden hangszer hangmagassága azonnal, egyetlen potméterrel megváltoztatható, egy másik potméterrel pedig szempillantás alatt lehet Reverb vagy Delay effektet adni a hanghoz. Az SPD::ONE ELECTRO-val minden korábbinál egyszerűbben szólaltathatunk meg ritmusokat elektronikus hangszínekkel.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba
Az SPD::ONE ELECTRO kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítő bilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofon állványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható
Kompakt méretének és az elemes tápellátásnak köszönhetően az SPD::ONE ELECTRO praktikus útitárs. Könnyedén elfér egy táskában vagy hangszertokban és a masszív fémháznak köszönhetően jól bírja a strapát. Fejhallgatóval utazás közben is létrehozhatunk hangszíneket a következő fellépésre.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel
Az SPD::ONE ELECTRO működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választóval egyszerűen érhető el a kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Hangminta importálás a hangszínkészlet frissítéséhez
Az SPD::ONE ELECTRO ikonikus hangszínei mellet néha szükség lehet saját hangszínekre is. Az USB-n keresztül importálható, akár 5 másodperc hosszúságú WAV audió fájlokkal ez egyszerűen megvalósítható. Az importálást követően ezeket a hangokat is ugyan úgy módosíthatjuk a vezérlő potméterekkel, mint a beépített hangszíneket. Öt másodpercnél hosszabb hangminták használatához az SPD::ONE WAV PAD-ot ajánljuk, amely 4 GB-ig képes kezelni WAV audiót.

Kompakt MIDI vezérlő a DAW alapú zenekészítéshez
A beépített USB-MIDI támogatásnak köszönhetően az SPD::ONE ELECTRO használható kompakt digitális padként is egy számítógépes DAW szoftverrel. Ez kiváló lehetőség szoftver alapú hangszínek megszólaltatásához és valósághű MIDI-s ritmus sávok létrehozásához.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz