0

Ütőhangszerek

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: SPD-1P

Roland SPD-1P ütőhangszer ütős hangszínek

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 84 392 Ft
(66 450 Ft+ ÁFA)
95 900 Ft
-12%
db

Elektronikus dob hangszínek hozzáadása az előadáshoz a lehető legegyszerűbben
A Roland SPD::ONE PERCUSSION egy új digitális Percussion pad, amely minden zenész számára lehetővé teszi különböző elektronikus dob hangzások hozzáadását az előadásukhoz. Összesen 22 valósághű hangszín érhető el, beleértve pergőt és lábdobokat, lábcineket, cintányérokat, shakereket, tamburinokat és sok mást, de saját audió hangzások importálására is lehetőség kínálkozik a USER hangszín bankba. Az SPD::ONE PERCUSSION egy strapabíró, mégis érzékeny pad, amely dobverővel, kézzel, de akár lábbal is megszólaltatható, a trigger érzékenység beállítások elvégzése pedig egyszerűen kezelhető vezérlőkkel történik.

A könnyen hordozható SPD::ONE PERCUSSION működtethető elemekkel vagy AC adapterrel, elhelyezhető a padlón vagy asztalon, de használható bármilyen hangszer összeállítás vagy dob szett részeként is a tartozék rögzítő bilinccsel. Kezelése semmilyen technikai felkészültséget nem igényel, a hangerő, hangszín és arányok beállítása mindössze négy potméterrel elvégezhető a vezérlő panelen. Dobosok, ütőhangszeresek, gitárosok, DJ-k vagy énekesek számára az SPD::ONE PERCUSSION egyszerű és rugalmas megoldást kínál a hangpaletta kibővítéséhez és ezáltal az előadás gazdagításához.

Főbb jellemzők:
- Könnyű, kompakt digitális Percussion pad, amely dobverővel, kézzel vagy lábbal is megszólaltatható
- 22 beépített hangszín, beleértve kiváló dobokat és ütőhangszereket
- Saját WAV adatok importálása USB-n keresztül a USER hangszín bankba
- Hangszínek egyszerű vezérlése és szerkesztése négy potméterrel
- Tápellátás elemekkel (4 x AA) vagy AC adapterrel
- Fő kimenet (monó) és fejhallgató kimenet (sztereó) a monitorozáshoz
- Zenei szoftverek vezérlése USB-MIDI-n keresztül
- Elhelyezhető padlón és asztalon, illetve dob állványra vagy mikrofon állványra rögzítve a tartozék rögzítő bilinccsel

Dobverővel, kézzel vagy lábbal megszólaltatható digitális Percussion pad
Nincs két egyforma zenész, ezért a hangszernek alkalmazkodni kell az egyéni zenei kreativitáshoz és játékstílushoz. Az SPD::ONE PERCUSSION minden játékmódot támogat. Ez a kompakt digitális pad megszólaltatható dobverővel, kézzel vagy lábbal is. Ráadásul az érzékenység és trigger áthallásának küszöbszint beállításait egy szempillantás alatt végezhetjük el a készülék oldalán található két vezérlővel. Dobosok és ütőhangszeresek számára az ütőfelületek a megszokott, természetes játékérzettel reagálnak a dobverő ütésekre, gitárosok lábbal is hozhatják a taktust játék közben, de tenyérrel vagy ujjakkal is könnyedén megszólaltatható.

Most minden olyan hangszer ott lehet a színpadon, ami egyébként nem férne el
Az SPD::ONE PERCUSSION összesen 22 hangszínt tárol. Ezek mindegyike tökéletesen adja vissza az akusztikus hangszerek hangját, így olyan hangszereket is használhat, amelyek egyébként nem férnének el a színpadon vagy nem szívesen cipelne, beleértve lábdobokat, pergőket, gongokat, sőt még a timpanit is. Igaz, hogy a shaker egy kisméretű hangszer, de mikrofonozást igényel a színpadi hangosításhoz. Ezzel szemben az SPD::ONE PERCUSSION-nal az egyik dalhoz shakert használhatunk, a másikhoz pedig valami teljesen eltérő hangszínt tökéletes hangminőség mellett, minden nehézség nélkül. Most minden eddiginél egyszerűbb és rugalmasabb az előadás gazdagítása kiváló minőségű dob kíséretekkel, ráadásul könnyen hordozható formában.

Egyszerűen beilleszthető bármilyen hangszer összeállításba
Az SPD::ONE PERCUSSION kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető a már meglévő hangszerek közé. A tartozék rögzítő bilinccsel felszerelhető lábcin, tam* vagy mikrofon állványra, de ezek hiányában is használható padlón, asztalon vagy bármilyen más felületen.
*8.0-12.7 mm közötti csőátmérőhöz rögzíthető.

Könnyen hordozható
Kompakt méretének és az elemes tápellátásnak köszönhetően az SPD::ONE PERCUSSION praktikus útitárs. Könnyedén elfér egy táskában vagy hangszertokban és a fémháznak köszönhetően elég masszív ahhoz, hogy jól bírja a strapát. Fejhallgatóval utazás közben is létrehozhatunk hangszíneket a következő fellépésre.

Egyszerű vezérlés mindössze négy potméterrel
Az SPD::ONE ELECTRO működtetése rendkívül egyszerű. Nincs bonyolult menürendszer és rengeteg gomb. A 12 állású bank választóval egyszerűen érhető el a kívánt hangszín, ami azonnal meg is szólal a pad megütésekor. Az előlap négy potméterével minden egy szempillantás alatt állítható, beleértve a hangszínek szerkesztését, kimeneti hangerő beállítását és a hangerő arányokat is.

Hangminta importálás a hangszínkészlet frissítéséhez
Az SPD::ONE PERCUSSION ikonikus hangszínei mellet néha szükség lehet saját hangszínekre is. Az USB-n keresztül importálható, akár 5 másodperc hosszúságú WAV audió fájlokkal ez egyszerűen megvalósítható. Az importálást követően ezeket a hangokat is ugyan úgy módosíthatjuk a vezérlő potméterekkel, mint a beépített hangszíneket. Öt másodpercnél hosszabb hangminták használatához az SPD::ONE WAV PAD-ot ajánljuk, amely 4 GB-ig képes kezelni WAV audiót.

Kompakt MIDI vezérlő a DAW alapú zenekészítéshez
A beépített USB-MIDI támogatásnak köszönhetően az SPD::ONE PERCUSSION használható kompakt digitális padként is egy számítógépes DAW szoftverrel. Ez egy kiváló lehetőség szoftver alapú hangszínek megszólaltatásához és valósághű MIDI ritmus sávok létrehozásához.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz