0

Kispedálok

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: CP-1X

BOSS CP-1X Compressor effekt pedál speciális kiadású prémium hanggal

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:53 592 Ft
(42 198 Ft+ ÁFA)
60 900 Ft
-12%
db

ÚJGENERÁCIÓS GITÁR KOMPRESSZOR A KIFEJEZŐ GITÁROZÁSHOZ
A BOSS MDP technológiájával felvértezett CP-1X egy új típusú, többsávos kompresszor, amely megőrzi a hangszer eredeti karakterét és játszhatóságát a határtalan zenei lehetőségek kiaknázásához. A tipikus kompresszor kispedálokkal ellentétben a CP-1X intelligens belső jelfeldolgozása több dimenzióban analizálja a beérkező jelet a játék közben. Ennek köszönhetően a dinamika vezérlés közben is megmarad hang eredeti színezete. Az jól áttekinthető, négy gombos kezelőfelületen keresztül egyszerűen beállítható a kívánt hangzás, miközben a praktikus Gain Reduction indikátorral minden pillanatban nyomon követhető a kompresszálás mértéke. Az összes gitár típushoz használható CP-1X újgenerációs működése minden zenei stílusban megállja a helyét.

Főbb jellemzők:
- A BOSS fejlett MDP technológiát alkalmazó, újgenerációs gitár kompresszor a kifejező gitározáshoz
- Intelligens jelkezelés minden fekvéshez és játék árnyalathoz a természetes kompresszió érdekében, kivételesen tiszta hangzás mellett
- Kifinomult belső processzálás összekapcsolt paraméterekkel, egyszerű kispedál vezérlés mellett
- Gain Reduction indikátor, amelyen egy szempillantás alatt ellenőrizhető az aktuális kompresszió mértéke
- Digitális áramkör, amely jelentősen csökkenti az általános kompresszorokra jellemző zajokat
- Professzionális 18 V-os bemeneti elektronika, amely elegendő headroom-ot biztosít a tiszta, erőteljes hangzáshoz
- Minden gitár típussal használható, beleértve a hét és nyolc húros hangszereket, valamint elektroakusztikus gitárokat
- Öt év BOSS garancia

Intelligens processzálás a természetes hangzásért
Már az első alkalommal kiderül, hogy a CP-1X hangzása teljesen új élményt nyújt más kompresszorokkal összehasonlítva. A tipikus kispedál kompresszorok megváltoztatják és keretek közé szorítják a hangot, ráadásul a beállításuk is nehézkes különböző játékstílusokhoz. Az innovatív CP-1X kiküszöböli ezeket a hátrányokat és ezáltal a zenei kifejezés új világát nyitja meg a gitárosok számára. A nagy hatásfokú MDP generátor valósidőben elemzi a gitárhang különböző összetevőit, így a kompresszió képes intelligens módon követni a játékot. Ennek a high-tech megközelítésnek köszönhető, hogy a hangzás és játéktechnika soha nem szorul háttérbe, még szélsőséges beállításoknál sem.

A zenei kifejezés új lehetőségei
Gitártól és játékstílustól függetlenül, a CP-1X minden pillanatban gazdag és kifejező gitárhangot biztosít. A játék minden apró részlete megmarad, legyen szó nyugodt akkordbontásokról, zúzós kíséretekről vagy gyors szólókról. A pedál kiváló hatásfokkal működik country játéktechnikák, ritmikus funky groove-ok és más tipikus játéktechnikák esetében, de Booster-ként is tökéletesen megállja a helyét a tiszta, erőteljes hangzásának köszönhetően. A hét és nyolc húros gitárok használata sem okoz gondot, hiszen a CP-1X egyszerűen tartja készben a felső hangtartomány dinamikáit anélkül, hogy közben elveszítenénk az erőteljes mélyeket. Elektroakusztikus gitárok használata esetén pedig természetes, felhangdús gitárhangot élvezhetünk lágy ujjal pengetés vagy erőteljes pengetős akkordozás esetén egyaránt.

Egyszerűen beállítható, stúdió minőségű hangzás
A legtöbb kompresszor pedálnál, pontosan az történik, amit beállítunk. A CP-1X esetében viszont a pedál potméterei összhangban működnek egymással, ráadásul rendkívül kifinomultan. Egy potméter forgatásakor egyszerre több összekapcsolt paraméter beállítása zajlik a pedálon belül. Ennek köszönhető, hogy a dinamika kezelése és a hang megformálása messze meghaladja az általános kompresszor pedálok képességeit, ami korábban csak csúcsminőségű stúdió berendezésekkel volt elérhető. De a jó hír, hogy CP-1X kezeléséhez nem kell hangmérnök. A MDP processzálás finomhangolását a BOSS mérnökök már gyárilag elvégezték, így a kifinomult hangzáshoz a már ismerős kispedál potméterek használatán kívül nincs másra szükség.

High-End tulajdonságok a profi hangzáshoz
A CP-1X professzionális, 18V-os bemeneti áramköre elegendő headroom-ot biztosít a legtüzesebb gitár pickup-ok számára is, így bármilyen gitárral tökéletesen tiszta hangzást érhetünk el. A 16-szegmenses Gain Reduction indikátorral pedig minden pillanatban ellenőrizhető a kompresszió mértéke, és ezáltal a pedál működése. Összehasonlítva más kompresszorokkal, a CP-1X zajszintje rendkívül alacsony, amely szintén óriási előnye a BOSS technológiának.

MDP: Fejlett technológia, kivételes hangzás
Hosszú évtizedek kutatásának és fejlesztésének eredménye a BOSS névvel fémjelzett MDP (Multi-Dimensional Processing) technológia, amely a gitárhang megformálásának egy vadonatúj megközelítését takarja. Az MDP technológia a hang különböző alkotóelemeinek - frekvencia, felhangok, dinamika, pickup viselkedés stb. - valósidejű analizálása mellett a játék különböző karakterisztikáit is elemzi, beleértve a fekvéseket, akkordok vagy dallamvonalak használatát, hajlításokat, a vibrátó mértékét és más jellegzetességeket. Ezt követően minden egyes alkotórészt külön processzál az optimális hangzás eléréséhez. Az MDP technológia rendkívül kifinomult, high-tech megközelítése messze túlmutat a hagyományos jelfeldolgozás korlátain.

Termék adatok
Gyártó
BOSS

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz