0

Multieffekt

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: GT-1

BOSS GT-1 gitár multieffekt pedál processzor

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:73 832 Ft
(58 135 Ft+ ÁFA)
83 900 Ft
-12%
db

KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG AZ UTAZÓ ZENÉSZEK SZÁMÁRA
A rendkívül könnyű és egyszerűen kezelhető GT-1 processzor bármilyen szituációban professzionális hangzást nyújt. A BOSS GT sorozat hatékony hanggenerátora világklasszis erősítők és effektek óriási tárházát kelti életre, minden zenei műfajhoz. A korszerűsített kezelőfelületen keresztül gyorsan és intuitív módon hozhatunk létre hangszíneket, miközben egy címezhető vezérlő kapcsoló és egy Expression pedál biztosítja a dinamikus, valósidejű effekt beállítást. A BOSS TONE CENTRAL-hoz csatlakozva pedig ingyenesen tölthetünk le professzionális patch-eket, szerkesztő szoftvereket és sok mást. Legyen szó kezdő gitárosról, hétvégi hobbi zenészről vagy koncertező profiról, a kompakt és strapabíró GT-1 kiváló hangzása minden igényt kielégít.

Főbb jellemzők:
- Csúcskategóriás BOSS hanggenerátor egy lábbal vezérelhető, könnyű, kompakt készülékben
- Modern formavilág, amely megkönnyíti a biztonságos szállítást a gitártokban
- Easy Select és Easy Edit funkciók a patch-ek gyors kiválasztásához és beállításához
- 7 óra folyamatos működés 4db AA elemmel
- Beépített vezérlő kapcsoló és Expression pedál, valamint egy lábkapcsoló/Expression és egy USB aljzat
- Ingyenesen letölthető profi patch-ek a BOSS TONE CENTRAL-ból

Kivételes hangzás
A csúcskategóriás GT hanggenerátornak köszönhetően, a GT-1 hangminősége és hangszín létrehozási képességei messze meghaladják az átlagos, kompakt multi-effekteket. Az OD-1 Overdrive és más hasonló klasszikus BOSS effektektől az MDP technológián alapuló modern effektekig, most mindent egy készülékbe sűrítettek. Mindezek mellet a COSM erősítő hangzások óriási tárháza is elérhető, beleértve a legendás Vintage hangzásokat és az ideális gitárhanghoz és játékérzethez optimalizált saját BOSS hangzásokat is. Az Acoustic Simulator, Guitar Simulator és más speciális effekt még tovább szélesítik a hangzásbeli lehetőségeket, a beépített Looper pedig hasznos társ a gyakorláshoz és számos lehetőséget tartogat az élő előadásokhoz is.

Egyszerű hordozhatóság
A GT-1 kifejezetten utazó zenészek számára készült. A könnyű súly és kompakt kialakítás mellet, továbbra is megmaradt a BOSS névvel összeforrt strapabíró konstrukció. A modern, lekerekített formavilágnak köszönhetően, a GT-1 egyszerűen becsúsztatható a gitártok oldalzsebébe és attól sem kell tartani, hogy utazás közben megkarcolja a hangszert. Az adapteres vagy elemes tápellátás rugalmas használatot biztosít az utcazenéléshez vagy színpadi előadásokhoz egyaránt.

Egyszerű patch kiválasztás és hangszínkészítés
A GT-1 esetében egyszerűen válogathatunk a fantasztikus gyári hangzások között az adott zenei stílushoz, de ugyan ilyen egyszerűen hozhatunk létre saját hangzásokat is. A kezdők számára azonnal garantált a remek hangzás, a tapasztaltabb gitárosok pedig gyorsan és intuitív módon állíthatnak be saját soundá-okat. Az Easy Select funkció lehetővé teszi a patch-ek kiválasztását műfaj, torzítás vagy effekt típus szerint, miközben az Easy Edit funkcióval minimális idő ráfordítással állítható be a tökéletes torzítás, moduláció és visszhang. A dedikált panel gombokkal gyorsan kapcsolhatjuk ki/be az effekt csoportokat és gyorsan érhetünk el paramétereket a finombeállításokhoz.

BOSS Tone Central és BOSS Tone Studio
A BOSS TONE CENTRAL-on keresztül ingyenesen tölthetünk le patch gyűjteményeket a GT-1-hez a legkülönbözőbb zenei stílusokban. Az itt megtalálható patch-ek profi gitárosoktól származnak, azonnal készek a használatra vagy jó kiindulási pontot nyújthatnak a saját hangszínek létrehozásához. Az ingyenes BOSS Tone Studio egy teljes értékű Editor/Librarian szoftver a GT-1 multi-effekthez, továbbá integrált elérést biztosít a BOSS TONE CENTRAL összes patch gyűjteményéhez.

Maximális vezérelhetőség, minimalizált kezelőfelület
A GT-1 három lábkapcsolójával választhatjuk ki a patch-eket, érhetjük el a hangolót, vezérelhetjük a looper-t vagy más funkciókat egy minimalizált kezelőfelületen keresztül. A dedikált CTL1 kapcsolóra tetszőlegesen címezhetünk olyan funkciókat, mint például a Tap Tempo vagy effekt ki/bekapcsolás, miközben az Expression pedál és lábkapcsoló a hangerő, wah és más effekt paraméterek vezérlésére használható. Ha további vezérlésre van szükség, külön aljzat áll rendelkezésre két külső lábkapcsoló vagy egy Expression pedál csatlakoztatásához. A GT-1 USB aljzatán keresztül a BOSS TONE CENTRAL és BOSS Tone Studio elérése mellett felvételeket is készíthetünk, vagy átformálhatjuk a hangzást egy DAW szoftverrel.

 

Termék adatok
Gyártó
BOSS

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz