0

Multieffekt

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: ME-50B

BOSS ME-50B basszusgitár multieffekt pedál

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Webes ár: 97 592 Ft
(76 844 Ft+ ÁFA)
110 900 Ft
-12%
db

A BASSZUSGITÁROSOK ÁLMA MEGVALÓSULT
Az ME-50B basszus multi-effekt a különböző BOSS effektek egyszerű elérését biztosítja, mindenféle bonyolult menürendszerekben történő kalandozás nélkül, éppúgy, ahogy azt már az ME-50-nél megszokhattuk. Mindegyik effekt szekció, a COSM kompresszor limitertől az EQ-ig jól kezelhető, és három pedál és a potméterek segítségével egyszerűen állítható. Ez az a darab, ami nélkül basszusgitáros nem létezhet!
 

Főbb jellemzők:
- Padló típusú basszus multi-effekt processzor könnyű, analóg típusú vezérléssel
- Gyilkos COSM Compressor/Limiter és torzító effektek, plusz T-Wah, Slow Gear és Defretter
- Vadonatúj Hang kitartás (Sound Hold) funkció az alsó hangok kitartására, amire azután rá is játszhatunk.
- Sound On Sound felvétel új lábdob effekttel a tempó tartása érdekében
- Minden effekt szekcióhoz címzett potméterek – nincs menü szörfölés!
- Easy Tone effektek gyárilag beállított EQ sablonokkal a gyors hangszín szerkesztés érdekében.
- 3 lábkapcsoló és egy beépített expression pedál melyhez hatféle opciót címezhetünk, mint például az Octave, Wah, stb.
- A masszív fém ház tényleg bírja a strapát.

Egyszerűen kezelhető multi-effekt
A BOSS tapasztalata szerint, egyre több basszusgitáros nyitott az effekt hangzások iránt, viszont nem kedvelik a bonyolult menükben történő keresgélést és a mélyreható szerkesztési műveleteket a programozáshoz. Hát ezért jött létre az ME-50B. Éppúgy, mint a gitáros tesó, az új ME-50B a BOSS legjobb basszus effektjeit helyezte el egy olyan pedálos multi-effekt processzorban, amely a kompakt pedálok egyszerűségével működtethető. Mostantól elfelejtheted a menüket és a kurzor gombokat, csak hajolj le és tekerd el a megfelelő potit.

Független COSM Compressor/Limiter és EQ
Mindenki tudja, hogy a jó basszusgitár hang alapja a kompresszió és az EQ. Ezért az ME-50B-n két dedikált szekció van fenntartva ezeknek a nélkülözhetetlen effekteknek. A Compressor/Limiter a fejlett COSM modellezésen alapul—beleértve egy “Natural” kompresszió beállítást is, ami nem engedi elveszni a játék legapróbb finomságait sem -, ami garantálja az átütő, harapós hangzást. Egyszerűen válasszuk ki a kompresszor típust (“Type”) és állítsuk be a kívánt hangzást a Sustain/Threshold potméterrel. A Master szekcióban egy 3-sávos EQ található, átfésülhető középtartománnyal a hangzás pontos kialakításához.

Kreativitás a Cool Filter/Tone effektekkel
A ME-50B rendelkezik néhány, kifejezetten basszusgitárra készült különleges effekttel is. Ilyen például a praktikus “Octave Up” effekt, amely egy oktávval magasabb hangot ad az eredetihez, miközben megmarad a természetes hangzás, plusz néhány örök kedvenc, mint a Slow Gear, T-Wah, valamint a Defretter effekt a fretless hangzásokhoz. A gyári effekt beállítások használatával gyorsan válthatunk a különböző hangzások között, például olyan EQ beállítások között, mint a “Bottom Boost” és “Mid Shape”.

Hihetetlenül meleg Overdrive hangzások és sok más
Harapós hangra van szükség? Az ME-50B Drive effektjei között számos overdrive/distorsion hangzás közül válogathatunk, úgy mint "Muff Fuzz”, "Distorion", "Overdrive", “Bass Driver”, “Natural” és “Metal”. Az új “Hi Band” effekt kizárólag a magas frekvenciákat torzítja, miközben érintetlenül hagyja a mély tartományt. Ezzel összetett hangzásokat hozhatunk létre az eredeti játékdinamika megtartása mellett. Négy szintetizátor basszus hangszín is megtalálható ebben a szekcióban, amelyek természetes játékérzetet nyújtanak.

"Sound On Sound" egy kicsit másképp
A "Sound On Sound" felvétel készítés nagyon népszerű a szólógitárosok körében, mostantól viszont a basszusgitárosok is kísérletezhetnek loop-okkal. Ráadásul az ME-50B esetében itt még nincs vége a történetnek. Az új Kick Drum funkció lábdob ütésekkel adja a tempót és erre lehet felépíteni a loop-okat. És ha még ez sem elég, itt az új Sound Hold funkció, amely vég nélkül kitart egy alsó hangot, amelyre azután rá is játszhatunk. Semmi kétség, az ME-50B processzor tényleg új magaslatokba emeli a basszusgitár játékot.

Termék adatok
Gyártó
BOSS

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz