0

Jack-Jack kábel

új
-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: BIC-P18

BOSS BIC-P18 18ft / 5,5m jack-jack kábel egyenes-egyenes TR 6,3mm, prémium minőségű hangszerkábel

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Nincs raktáron

Webes ár: 42 152 Ft
(33 191 Ft+ ÁFA)
47 900 Ft
-12%
db

BIC-P18 prémiumminőségű hangszerkábel
Páratlan hangzáshűség gitárok és basszusgitárok számára

Hangszerkábel 6,3mm-es egyenes jack dugókkal/ 5,5m-es hosszúság.
Kapható 3m-es hosszúságban is (BIC-P10).

A legjobb anyagokból készült és gondosan megtervezett BOSS prémium hangszerkábelek tökéletesen hangzáshűséggel közvetítik a gitár és a basszusgitár hangját. A 18 szálú AWG középvezeték 99,99%-os tisztaságú, oxigénmentes monokristályos rézből készül, amely teljes, kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amely melegséget, erőt és tisztaságot sugároz. A fonott, monokristályos rézárnyékolás és 24 karátos aranyozott csatlakozók tovább növelik a teljesítményt, míg a stílusos, szövött külső köpeny rugalmasságot és tartósságot nyújt. Akár közvetlenül az erősítőhöz csatlakoztatva, akár egy multieffekt-processzoron vagy pedálokon keresztül, a BOSS prémium hangszerkábelek páratlan hangzáshűséggel szolgálják a zenét.

Főbb jellemzők:
• Prémiumminőségű hangszerkábel, kiváló teljesítményre tervezve, gitár és basszusgitár számára
• 99.99%-os tisztaságú, oxigénmentes, monokristályos rézvezeték a kiemelkedő hangzáshűség érdekében
• Monokristályos rézhuzalból készült fonott árnyékolás a zajcsökkentés maximalizálása érdekében
• 24 karátos arannyal bevont csatlakozók, melyek biztosítják a hang precíz továbbítását és védettek a korrózióval szemben
• Egyenes/pipa modellek szintén elérhetők (BIC-P10A, BIC-P18A)
• Élettartam garancia

A zeneiség mindenek előtt
A zenészek általában sok időt töltenek a gitár, erősítő és pedál kiválasztásával, a minőségi hangszerkábel fontosságát viszont sokszor figyelmen kívül hagyják. Mivel azonban a gitár és a soron következő készülék között ez a fő kábel biztosítja a jelátvitelt, rendkívül komoly hatással van a hangra és játékérzetre. A prémiumminőségű termékcsalád fejlesztésekor alaposan megvizsgáltuk a kábel alkotórészeit - huzalméret és típus, árnyékolás, csatlakozók és egyebek - hogy megértsük a hangzásra gyakorolt együttes hatásukat. Saját elképzelés szerint kombináltuk a különböző anyagokat a tökéletes egyensúly megvalósításához, így most a lehető legzeneibb és legtermészetesebb hangzású kábelt kínálhatjuk a gitárosok és basszusgitárosok számára.

Kiváló réz középvezeték
A BOSS prémiumkábel középpontjában egy sodrott középvezeték áll, amely a hangszer hangját továbbítja. Az általunk használt oxigénmentes, monokristályos rézvezeték 99,99% -os tisztasága speciális gyártási technológiával érhető el. Ez számos hangzásbeli előnnyel jár a közönséges rézzel szemben, beleértve a rendkívül lineáris jelátvitelt, a megnövekedett headroom-ot, a kimagasló frekvencia-sávszélességet és a jobb vezetőképességet a minimális ellenállás érdekében. A hang minden apró részlete tökéletesen tisztán, energikusan, valósághűen és precízen kerül továbbítása, pontosan közvetítve a hangszer hangszedőinek és természetes rezonanciáinak valódi gazdagságát és jellegét.

Zajmentes és tartós
A középvezetéket körülvevő anyagok szintén létfontosságúak az összteljesítmény szempontjából. A fonott árnyékolás, amely védelmet nyújt a zajokkal szemben és biztosítja a kábel tartósságát, ugyanolyan kiváló minőségű rézből készül, mint a középvezeték. A középvezeték körül elhelyezkedő PVC borítás tovább javítja a hangzáshűséget azáltal, hogy kiküszöböli a kábel mozgatásakor keletkező zajokat. Csatlakozóink 24 karátos aranybevonattal vannak ellátva, így a közönséges nikkelezett csatlakozókhoz képest korróziómentességet és jobb vezetőképességet biztosítanak. És végül, de nem utolsó sorban a külső köpeny egy következő réteget biztosít a zajcsökkentés érdekében, továbbá megakadályozza a bosszantó gubancokat is.

Termék adatok
Gyártó
BOSS

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz