0

Felvevők

-12%
Új termék
Kifutó termék
Cikkszám: HS-5

Roland HS-5 session mixer keverő felvevő zenekarok számára

– Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!

Raktáron

Akciós ár:219 912 Ft
(173 159 Ft+ ÁFA)
249 900 Ft
-12%
db

KEVERÉS ÉS FELVÉTEL ZENEKAROK SZÁMÁRA
A kényelmesen és könnyen használható HS-5 digitális keverővel öt zenésznek biztosítható a fejhallgatóval történő gyakorlás, „jamelés” és a próbák felvétele. Minden zenész egyénileg tudja állítani saját monitor keverésének hangerő arányait és használhatja a beépített zengető és COSM gitár, basszusgitár, ének effekteket, valamint a gitár- és basszusgitár erősítő modellezés által nyújtott lehetőségeket. A próbáról -számítógép használata nélkül - sztereó felvétel készíthető egy USB memóriára vagy a készülék USB-csatlakozóján keresztül a zenészek játéka külön-külön, csatornánként több sávon rögzíthető egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével.A zenészek személyes beállításai elmenthetők és azonnal visszahívhatók, így egy későbbi próba vagy felvétel esetén a keverő gyorsan beállítható.

Főbb jellemzők:
 - Kiváló hangminőségű, USB-porttal rendelkező, felhasználó-barát digitális keverő
 - Akár öt zenész próbálhat vagy „jamelhet” fejhallgatón keresztül
 - Független hangerő arány szabályzás
 - COSM erősítő modellezés + ének effektek, beépített zengető
 - Sztereó felvétel USB-memóriára
 - Többsávos felvétel számítógépre USB-n keresztül egy DAW alkalmazás segítségével

SZEMÉLYES MONITOR-KEVERÉS MINDEN EGYES ZENÉSZNEK
A HS-5 keverő lehetővé teszi, hogy a zenekar tagjai a készülék közepén található MIX A-D kapcsolók segítségével be tudják állítani a saját monitor-keverésnek megfelelő hangerő arányokat. Ha egy átfogó keverési beállítás elkészült, a MY MIX gomb használatával beállítható a saját mikrofonra vagy hangszerre vonatkozó, megfelelő hangerő illetve a csatorna Reverb gombjával a zengetés mértéke. A beállítási értékek a gombok körüli LED-eken jelennek meg, így azok könnyen ellenőrizhetők. Nagyobb zenekarok esetén két HS-5 tandem kapcsolásával összesen nyolc zenész számára oldható meg a monitor-keverés.

NÉGY CSATORNA GITÁR ÉS BASSZUS ERŐSÍTŐ MODELLEZÉSSEL VALAMINT ÉNEK EFFEKTEKKEL
A HS-5 négy csatornán ( A-D csatornák) ad lehetőség gitár- és basszus-erősítő modellezés kiválasztására. Ez azt jelenti, hogy a gitárosok közvetlenül csatlakoztathatják az elektromos- vagy basszusgitárjukat a HS-5-höz, mégis olyan érzéssel játszhatnak hangszerükön, mintha azt egy erősítőn keresztül kötötték volna a keverőre. Az énekesek számára stúdió-minőségű beépített kompresszor található a mikrofon bemeneteken. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően gyorsan beállíthatók az EQ és a panoráma beállítások, valamint a torzítás mértéke (Gain) és a mikrofonok kompresszora.


SZTEREÓ FELVÉTELEK, VAGY TÖBBSÁVOS FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSE
A készülék közepén található gombok segítségével rendkívül könnyedén készíthető sztereó felvétel a HS-5 MEMORY portjára csatlakoztatott USB-memóriára tanulás vagy zene megosztás céljából. További stúdió munkálatok elvégzéséhez a keverő COMPUTER-aljzatán keresztül viszont az egyes csatornák külön-külön rögzíthetők egy számítógépre egy DAW alkalmazás segítségével. Ezzel a hatékony kombinációval egy hihetetlenül egyszerű felvételi rendszer hozható létre komplett zenekari felvételek készítéséhez. (Az A-D csatornák mikrofon és vonal jelei a kevert állapotban kerülnek rögzítésre)

BEÉPÍTETT METRONÓM FUNKCIÓ
A tempó pontos megtartása rendkívül fontos a próbák és a felvételek során, ezt segíti a HS-5 beépített metronómja. A Click/Tap gomb megnyomásával elindítható a metronóm. A gomb többszöri megnyomásával pedig egyszerűen beállítható a kívánt tempó.

TELJES MENTÉS A GYORS BEÁLLÍTÁSOKHOZ
A pillanatfelvétel funkció lehetővé teszi az összes aktuális beállítást elmentését egy USB-memóriára. Ennek köszönhetően, könnyedén folytatható a próba egy másik helyszínen, vagy ha már régebben volt az utolsó gyakorlás.

*Csak egy HS-5 beállítási szett tárolható egy USB-memórián.

Termék adatok
Gyártó
Roland

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz