0

INTERMUZIKA ZENESULI

Zenélni, zenélni és zenélni!

Nyolc tantermünkben kötetlen és egyéni óraszámban, korhatár nélkül, gyorsan és sikerorientáltan képezheted magad magántanárainknál. Évente kétszer a nagysikerű Intermuzika Zenesuli Tanévzárón profi szólistákkal és az iskola hallgatóival összepróbált zenekarral léphetsz fel 300 ember előtt.

Tanórák: minden hétköznap 10-től 20 óráig megbeszélés szerint 

Jelentkezés e-mailben: zenesuli@intermuzika.hu

vagy telefonon a +36 1 239 9756 -os számon!

  

Pákai Petra

A zene mindig életem része volt. Gyerekkorom óta rajongok érte és ez az imádat nem szűnik. :) 10 év hegedű, brácsa tanulás után úgy gondoltam, hogy az éneklés az, ami igazán vonz. A Kőbányai Zenei Stúdió elvégzése után kezdtem el privát órákat adni, később pedig visszahívtak a suliba szakmai angolt, hangképzést tanítani.
Hiszem azt, hogy a zene nem csak egy kifejezőeszköz, hanem gyógyír a testnek-léleknek, és amikor tanítunk, az nem csak a hangok megformálásáról, technikáról szól, hanem az adott énekes személyiségének fejlődéséről is, és csodálatos dolog ezt az utat “navigálni”, végig kísérni.

 

 

 

 


Gereben Zita

Zenei tanulmányaimat a Leövey Klára Zeneiskolában kezdtem, majd a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagja voltam. A Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és az MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió elvégzése után 2008-ban diplomáztam a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán, előadóművész és tanár végzettséggel. 

Saját zenekaromat / Gereben Zita / 2009-ben alapítottam, amellyel eddig három nagylemezt jelentettünk meg, saját szerzeményekkel. Első és második albumunk / "Ready for the Sun", "Our Places"  /az EMI - Hunnia Records gondozásában, a harmadik lemezünk / "Az én fesztiválom" / szerzői kiadásban jelent meg. Ezeken az albumokon zeneszerzőként is közreműködöm. Szeretem a zenei sokszínűséget, ez egész eddigi pályámon, lemezeimen is végigkísérhető. 

Zenei pályám során számos hazai formációval dolgoztam együtt, tagja voltam az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Sztárnak, valamint közreműködtem többek között a Modern Art Orchestra, Random Trip, a Transform Quintet, és a Nagy János Trioban is. Mindezek mellett kirándulásokat tettem a mozifilmek világába is, olyan betétdalokkal és kisebb szerepekkel, mint pl.a "Boldog Születésnapot", "Magyar Vándor" , "Majdnem Szűz"., valamint a neves amerikai énekes-ütőhangszeres Vinx-el, (Sting, Herbie Hancock) is léptem fel közös produkcióban. 


Kovács Barbara

2021-ben végzek a Kőbányai Zenei Stúdió ráépülésén ének szakon. A The Tumor Called Marla nevű alternatív metalegyüttesben énekeltem 2017 és 2020 között, most pedig új rockformációm alakul. A suli mellett elsősorban zenei magazinokhoz, de más tematikájú oldalakhoz is írok, fordítok cikkeket, részt veszek koncertek lebonyolításában, management-ügyekkel is foglalkozom. Az éneklési technikák mellett igény szerint tanítok zeneelméletet és szolfézst is. Ezek mellett germanisztika szakot végeztem, és gondolkozom kommunikáció- és médiatudomány mesterszakra való jelentkezésen.

 

 

 

 


Szabó Károly

Gyermekként, négyéves koromban kezdtem el zongorázni. A Hubay Jenő Zeneiskolában klasszikus zenét, az Erkel Ferenc Zeneiskolában pedig jazz zongorát tanultam. Hamar a könnyűzene felé fordult az érdeklődésem, az általános iskola végén már zenekart alapítottam, ahol saját számokat játszottunk. A jazz zenében szerzett tapasztalataimat a pop és rock műfajokban kamatoztattam. Később több, mint egy évtizedig játszottam a R.E.E.D Only Roland hangszereket bemutató zenekarában. Magán úton és a Gitármánia és Zenei Továbbképző táborban is tanítottam és tanítok a mai napig is billentyűs hangszereket, zeneszerkesztést. A tanári diplomámat Ének-zene szakon szereztem meg. Zenés produkciókban főleg, mint billentyűs, zenei vezető, music supervisor és/vagy hangszerelő működöm közre.

Egy pár zenekar, amelyben játszottam: Cosmic Debris Zappa Emlékzenekar, Soulblaster, Akimer, Karácsony János zenekara, Talamba, Back II Black, Elixir Showband, V-tech Band, Kefír, Tea. Színházi munkáim közül néhány: Szolnoki Szigligeti Színház, Győri Nemzeti Színház, Musical Színház, Jászai Mari Színház, Körúti Színház. Hangszerelő, zenei vezető: Körúti Színház, Szolnoki Szigligeti Színház Zeneszerző: Körúti Színház, Buzogány Béla Színháza.


Szebényi Dani

A Kowalsky meg a Vega zenekar és az Eletrick Shock billentyűse, illetve a Random Trip mellett magyar és külföldi zenekarok állandó közreműködője. 5 éves kora óta foglalkozik billentyűs hangszerekkel, 2014-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-zongora szakán. 2019-ben a Petői Zenei díj Év billentyűse és a HANOSZ Öröm a zene díj Év zenésze díjazottja. Karrierje során rengeteg zenei környezetben megfordult, aktívan koncertezik és vesz részt különböző stúdió munkákban.

 

 

 

 

 


Tóth Tamás

Tóth Tamás Berettyóújfaluban született és a helyi zeneiskolában kezdte meg zenei tanulmányait ütőhangszeresként. Később a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, majd érettségi után felvételt nyert a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetére. A BA diploma megszerzése után ösztöndíjjal felvételt nyert a New York-i Th Collective School Of Music iskolába, ahol egy szemesztert töltött. Ezután szerezte meg Mesterdiplomáját a Miskolci Egyetemen majd költözött Budapestre, ahol azóta tanít és játszik mind session zenészként mind állandó zenekartagként több formációban.

 

 

 

 


Ivanics Dani

Ivanics Dániel vagyok, a Kőbányai Zenei Stúdió basszusgitáros növendéke 2018 óta. 16 éves korom óta zenélek, eddig főleg metál zenekarokban játszottam. Jelenleg az Akela és a Nest of Plagues zenekarokkal koncertezem, de rengeteg különböző műfajú formációval játszottam élőben a jazztől a hip-hopon át a klasszikus zenéig. Erősségemnek azt tartom, hogy az évek során rengeteg különböző technikai, illetve zeneelméleti gyakorlatot sikerült elsajátítanom, amit különböző stílusokon keresztül tudok átadni.

 

 

 

 

 

 


Gotthard Misi

Mike Gotthard az az Gotthárd Mihály a magyar fiatal gitáros generáció kiemelkedő egyénisége. Számtalan helyen találkozhattunk már nevével, többek között az Ocho Macho zenekar gitárosaként, jazz és fusion zenekarok közreműködőjeként, valamint pop előadók mögött session zenészként is.


Zenész családba született Zalalövőn, így korán megismerkedett hangszerével. Kezdetben autodidakta módon kezdte elsajátítani a blues és rockzene alapjait, majd magántanárai Zsoldos Báró Zoltán és Mohai Tamás segítettek neki ebben. 2011-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz gitár szakára, ahol Babos Gyula, Horányi Sándor és László Attila kezei alatt formálódott tovább. Gitárjátékában keveredik a blues érzelmessége, a jazz improvizativitása, a rock energiája és a funk ritmikája.
Számtalan hazai produkcióban működött közre és az elmúlt éveket folyamatos turnézással töltötte. 

2015-ben az év felfedezettjének választotta a HANOSZ a magyar hangszeresek országos szövetsége. Első szóló albuma 2016 őszén jelent meg Intellectual Brutality címmel, melyen olyan neves muzsikusok működnek közre mint, Gary Willis, Scott Kinsey, Borlai Gergő, Anton Davidyants, Federico Malaman, Barabás Tamás és Szebényi Dániel.
A lemez megjelenése óta több külföldi és hazai jazz fesztiválon megfordult formációival, ahol hatalmas sikereket arattak.

2014 óta a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnázium gitár és zenekari gyakorlat tanára, emellett mostantól Budapesten az Intermuzika Zenesuliban is tanulhattok tőle gitározni.


Kékkői Zalán

A Kőbányai Zeneiskola első évfolyamának tagjaként 2001-ben végeztem. Az azóta eltelt években több nagysikerű produkciónak voltam részese (Ákos, Varga Miklós Band, Feke Pál, Megasztár, Beatünnep, Hair, István a király, Shrek, Passió XXI, Tied a világ). Jelenleg a Nagy Feró és a Beatrice zenekar gitárosa vagyok.
2015-ben hoztuk létre a Zenezóna Művészeti és Oktatási Közhasznú Alapítványt, ahol a Kuratórium elnökeként veszek részt abban a munkában, aminek keretében az élő zene és a hangszeres oktatás népszerűsítését tűztük ki célul.
2017-ben Öröm a zene, 2018-ban Artisjus Előadói díjjal jutalmaztak.
Az oktatás során az elméleti és gyakorlati alapok lefektetése mellett, a zene szeretetének átadása a legfőbb célom.

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz