0

Zeneiskolánk 2002-óta része a hangszerboltnak, és az azóta eltelt időszakot folyamatos fejlődés jellemezte. A személyre szabott magánórák mellett kiemelten foglalkozunk az elméleti oktatással, emellett csoportos órák és zenekari gyakorlatok teszik teljessé a képzést. Évente két alkalommal koncertet is szervezünk a növendékeink számára. Ezek az események kitűnő lehetőséget adnak, hogy mindenki kipróbálhassa magát Budapest legmenőbb színpadain, nagyszámú közönség előtt. A tanév végeztével sincs megállás, nyári táborokat is szervezünk.

2019 óta Intermuzika Hangszerbolt és Zenesuli néven működünk. Teljesen megújult környezetben nyolc, professzionálisan felszerelt tanulószobában folyik az oktatás. A már meglévő értékeinket megőriztük, továbbfejlesztettük és kiegészítettük új programokkal, lehetőségekkel.

A termek megújulása mellett a tanári kar is bővült. Mostantól Kovács Barbara (ének), Ivanics Dani (basszusgitár), Tóth Tamás (dob) és Kékkői Zalán (gitár) várja a tanulni vágyókat. Profizmusuk, szakértelmük és elhivatottságuk garanciát jelent a folyamatos fejlődésre. 
Az Intermuzika Zenesuli küldetése változatlan! 
Szeretettel várunk kortól és nemtől függetlenül mindenkit, lehetsz kezdő, újrakezdő vagy haladó, mi mindent megteszünk azért, hogy fejlődj és elérd a kitűzött célt.

 

Tanórák: minden hétköznap 10-től 20 óráig megbeszélés szerint 

Jelentkezés e-mailben: zenesuli@intermuzika.hu

vagy telefonon a +36 1 239 9756 -os számon!

  

TANÁRAINK


 

Kovács Barbara

2021-ben végzek a Kőbányai Zenei Stúdió ráépülésén ének szakon. A The Tumor Called Marla nevű alternatív metalegyüttesben énekeltem 2017 és 2020 között, most pedig új rockformációm alakul. A suli mellett elsősorban zenei magazinokhoz, de más tematikájú oldalakhoz is írok, fordítok cikkeket, részt veszek koncertek lebonyolításában, management-ügyekkel is foglalkozom. Az éneklési technikák mellett igény szerint tanítok zeneelméletet és szolfézst is. Ezek mellett germanisztika szakot végeztem, és gondolkozom kommunikáció- és médiatudomány mesterszakra való jelentkezésen.

 

 

 

 


Szabó Károly

Gyermekként, négyéves koromban kezdtem el zongorázni. A Hubay Jenő Zeneiskolában klasszikus zenét, az Erkel Ferenc Zeneiskolában pedig jazz zongorát tanultam. Hamar a könnyűzene felé fordult az érdeklődésem, az általános iskola végén már zenekart alapítottam, ahol saját számokat játszottunk. A jazz zenében szerzett tapasztalataimat a pop és rock műfajokban kamatoztattam. Később több, mint egy évtizedig játszottam a R.E.E.D Only Roland hangszereket bemutató zenekarában. Magán úton és a Gitármánia és Zenei Továbbképző táborban is tanítottam és tanítok a mai napig is billentyűs hangszereket, zeneszerkesztést. A tanári diplomámat Ének-zene szakon szereztem meg. Zenés produkciókban főleg, mint billentyűs, zenei vezető, music supervisor és/vagy hangszerelő működöm közre.

Egy pár zenekar, amelyben játszottam: Cosmic Debris Zappa Emlékzenekar, Soulblaster, Akimer, Karácsony János zenekara, Talamba, Back II Black, Elixir Showband, V-tech Band, Kefír, Tea. Színházi munkáim közül néhány: Szolnoki Szigligeti Színház, Győri Nemzeti Színház, Musical Színház, Jászai Mari Színház, Körúti Színház. Hangszerelő, zenei vezető: Körúti Színház, Szolnoki Szigligeti Színház Zeneszerző: Körúti Színház, Buzogány Béla Színháza.


Szebényi Dani

A Kowalsky meg a Vega zenekar és az Eletrick Shock billentyűse, illetve a Random Trip mellett magyar és külföldi zenekarok állandó közreműködője. 5 éves kora óta foglalkozik billentyűs hangszerekkel, 2014-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-zongora szakán. 2019-ben a Petői Zenei díj Év billentyűse és a HANOSZ Öröm a zene díj Év zenésze díjazottja. Karrierje során rengeteg zenei környezetben megfordult, aktívan koncertezik és vesz részt különböző stúdió munkákban.

 

 

 

 

 


Tóth Tamás

Tóth Tamás Berettyóújfaluban született és a helyi zeneiskolában kezdte meg zenei tanulmányait ütőhangszeresként. Később a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, majd érettségi után felvételt nyert a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetére. A BA diploma megszerzése után ösztöndíjjal felvételt nyert a New York-i Th Collective School Of Music iskolába, ahol egy szemesztert töltött. Ezután szerezte meg Mesterdiplomáját a Miskolci Egyetemen majd költözött Budapestre, ahol azóta tanít és játszik mind session zenészként mind állandó zenekartagként több formációban.

 

 

 

 


Ivanics Dani

Ivanics Dániel vagyok, a Kőbányai Zenei Stúdió basszusgitáros növendéke 2018 óta. 16 éves korom óta zenélek, eddig főleg metál zenekarokban játszottam. Jelenleg az Akela és a Nest of Plagues zenekarokkal koncertezem, de rengeteg különböző műfajú formációval játszottam élőben a jazztől a hip-hopon át a klasszikus zenéig. Erősségemnek azt tartom, hogy az évek során rengeteg különböző technikai, illetve zeneelméleti gyakorlatot sikerült elsajátítanom, amit különböző stílusokon keresztül tudok átadni.

 

 

 

 

 

 


Gotthard Misi

Mike Gotthard az az Gotthárd Mihály a magyar fiatal gitáros generáció kiemelkedő egyénisége. Számtalan helyen találkozhattunk már nevével, többek között az Ocho Macho zenekar gitárosaként, jazz és fusion zenekarok közreműködőjeként, valamint pop előadók mögött session zenészként is.


Zenész családba született Zalalövőn, így korán megismerkedett hangszerével. Kezdetben autodidakta módon kezdte elsajátítani a blues és rockzene alapjait, majd magántanárai Zsoldos Báró Zoltán és Mohai Tamás segítettek neki ebben. 2011-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz gitár szakára, ahol Babos Gyula, Horányi Sándor és László Attila kezei alatt formálódott tovább. Gitárjátékában keveredik a blues érzelmessége, a jazz improvizativitása, a rock energiája és a funk ritmikája.
Számtalan hazai produkcióban működött közre és az elmúlt éveket folyamatos turnézással töltötte. 

2015-ben az év felfedezettjének választotta a HANOSZ a magyar hangszeresek országos szövetsége. Első szóló albuma 2016 őszén jelent meg Intellectual Brutality címmel, melyen olyan neves muzsikusok működnek közre mint, Gary Willis, Scott Kinsey, Borlai Gergő, Anton Davidyants, Federico Malaman, Barabás Tamás és Szebényi Dániel.
A lemez megjelenése óta több külföldi és hazai jazz fesztiválon megfordult formációival, ahol hatalmas sikereket arattak.

2014 óta a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakgimnázium gitár és zenekari gyakorlat tanára, emellett mostantól Budapesten az Intermuzika Zenesuliban is tanulhattok tőle gitározni.


Kékkői Zalán

A Kőbányai Zeneiskola első évfolyamának tagjaként 2001-ben végeztem. Az azóta eltelt években több nagysikerű produkciónak voltam részese (Ákos, Varga Miklós Band, Feke Pál, Megasztár, Beatünnep, Hair, István a király, Shrek, Passió XXI, Tied a világ). Jelenleg a Nagy Feró és a Beatrice zenekar gitárosa vagyok.
2015-ben hoztuk létre a Zenezóna Művészeti és Oktatási Közhasznú Alapítványt, ahol a Kuratórium elnökeként veszek részt abban a munkában, aminek keretében az élő zene és a hangszeres oktatás népszerűsítését tűztük ki célul.
2017-ben Öröm a zene, 2018-ban Artisjus Előadói díjjal jutalmaztak.
Az oktatás során az elméleti és gyakorlati alapok lefektetése mellett, a zene szeretetének átadása a legfőbb célom.

Hírlevél feliratkozás

(+36) 1 239-9756
(+36) 30 553-5053

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 9.

info@intermuzika.hu

Nyitvatartás

Hétfő 10:00-18:00

Kedd 10:00-18:00

Szerda 10:00-18:00

Csütörtök 10:00-18:00

Péntek 10:00-18:00

Szombat Zárva

Vasárnap Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz